Paste din faina de sorg cu sfecla rosie bio fara gluten, 250g Pasta Natura Paste bio vegane fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit. Ingrediente: faina de sorg* 70%, faina de orez brun*, pudra de sfecla rosie* 5%. 250g.
Produs certificat bio, Vegan, fara gluten.
Fabricat in Italia intr-o cooperativa agricola.
Valori nutritionale/100g: Energie: 1519 kJ/359 kcal Grasimi: 3.6g din care saturate 0.7g Carbohidrati: 69g din care zaharuri 3.5g Fibre: 6.4g Proteine: 9.5g Saruri: 0g Poate contine urme de soia.
Cu un aport nutritional echilibrat, sunt potrivite pentru toate varstele, si pentru sportivi datorita continutului de proteine vegane.
Adu o pata de culoare in bucatarie cu pastele Pasta Natura. *din agricultura ecologica Timp de fierbere: 5-6 minute.
Paste din faina de sorg cu sfecla rosie bio fara gluten, 250g Pasta Natura Paste bio vegane fara gluten, fabricate de maestri italieni pentru garantia calitatii si a gustului desavarsit. Ingrediente: faina de sorg* 70%, faina de orez brun*, pudra de sfecla rosie* 5%