Bogate în fibre și o sursă de proteine, sunt perfecte pentru a fi incluse în dieta fără Gluten și în dieta celor cărora le place să-și diversifice meniul.
Valori nutritionale medii / 100g produs: enregie: 1480kJ/352kcal grasimi 6g din care saturate 1.4g carbohidrati 52.2g din care zahar 0.4g fibre 14g, proteine 15.2g, sare 0.04g.
Scurgeți și mâncați pastele calde doar cu puțin ulei de măsline sau combinate cu un sos la alegere. 7-9 minute până obțineți consistența dorită.
Timp de fierbere: : puneți pastele într-un volum mare de apă în clocot cu sare și lăsați la fiert cca.
Ingrediente: făină integrală din fulgi de ovăz fără gluten, apă.
fara alergeni, fara gluten, sursa de fibre si de proteine.
Bogate în fibre și o sursă de proteine, sunt perfecte pentru a fi incluse în dieta fără Gluten și în dieta celor cărora le place să-și diversifice meniul