Pastele sunt obtinute dintr-un aluat special de grau moale si grau dur, fiind create pentru a face cat mai usor trecerea de la pastele foarte mici si moi la cele de dimensiuni putin mai mari, astfel incat sa incurajeze masticatia.
Forma de prezentare: Cutie cu 340g.
Dozele pot varia in functiu de varsta si apetitul copilului. - Se pastreaza la loc uscat si ferit de caldura.
Mod de preparare: - Se fierb cu 500 ml de apa, se toarna 2/3 linguri de Paste Plasmon, se lasa la fiert circa 5 minute si apoi se scurg, adaugand alte ingrediente de (de exemplu: sos de rosii, carne, branza, ulei de masline).
Pot contine urme de lupin, lapte si oua.
Contin gluten.
Compozitie: Faina de grau (49,7%), grau dur (49.8%), minerale (calciu, fier), vitamine (B1, B2, B6, PP). - Pastele sunt recomandate pe perioada diversificarii, pentru a incuraja masticatia; sunt imbogatite cu calciu, fier si vitamine esentiale pentru o crestere echilibrata; sunt usor de digerat datorita fainii de grau diastazica, fiind supuse unui proces tehnologic special. - Cerealele sunt pastrate fara utilizarea niciunui pesticid dupa recoltare lor.
Proprietati: - Produsul este obtinut din faini selectionate si bine controlate, din grau cultivat dupa regulile Oasi Plasmon, in cele mai bune conditii si pe terenuri selectionate, departe de sursele de poluare.
Pastele sunt obtinute dintr-un aluat special de grau moale si grau dur, fiind create pentru a face cat mai usor trecerea de la pastele foarte mici si moi la cele de dimensiuni putin mai mari, astfel incat sa incurajeze masticatia