Pastele fainoase Spirale vin din sudul Italiei si se servesc de obicei cu sos de rosii si branza; - Pastele cu ou au cel mai bun indice de satietate; - Nu contin grasime; - Bogate in carbohidrati.
Mod de Preparare: - Fierbeti apa si adaugati sarea; - Adaugati pastele si amestecati din cand in cand; - Fierbeti conform timpului indicat pe ambalaj; - Scurgeti apa si clatiti pastele cu apa rece pentru a opri procesul de fierbere; - Adaugati 100 g de Paste la 1 litru de apa si 10 g de sare..
Conditii de Pastrare: - A se pastra in spatii uscate, bine aerisite si ferrite de razele soarelui.
Buni pentru energie, carbohidratii trebuie sa constituie 55% din alimentatia noastra; - Pregatire rapida pentru o gama larga de preparate: garnituri, salate, etc.
Pastele fainoase Spirale vin din sudul Italiei si se servesc de obicei cu sos de rosii si branza; - Pastele cu ou au cel mai bun indice de satietate; - Nu contin grasime; - Bogate in carbohidrati