Periuta de dinti electrica Xiaomi Smart Electric Toothbrush T500 (Alb) - Xiaomi


Periuta de dinti electrica Xiaomi Smart Electric Toothbrush T500 (Alb)
167 Lei

Disponibil

(27-11-2021)
Cumpara de la evomag.ro

Produs vandut de evomag.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara periuta de dinti xiaomi de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru periuta de dinti xiaomi

Periuta de dinti electrica Xiaomi Smart Electric Toothbrush T500  a fost creata pentru omul modern, in pas cu tehnologia, preocupat de imaginea sa.  Iar Periuta de dinti electrica Xiaomi Smart Electric Toothbrush T500 nu face niciun compromis in privinta sanatatii si ingrijirii dintilor pentru ca tu sa ai un zambet irezistibil in orice situatie.
Verifica regulat raportul pentru a vedea istoria perierilor, recomandari de periere etc.. 6.
Pentru cei care folosesc Periuta prima data exista optiunea de a astepta 10s inainte de a porni motorul astfel incat pasta sa poata fi aplicata pe dinti. 5.
Pentru periere foloseste butonul pentru a alege dintre modurile Standard sau Gentil, sau Personalizat. 4.
Foloseste aplicatia pentru a personaliza setarile de periere sau pastreaza setarea implicita. 3.
Activeaza functia Bluetooth pe telefonul tau mobil si urmeaza pasii descrisi in aplicatie. 2.
Descarca aplicatia MiHome / XiaomiHome si apasa butonul „Adauga dispozitiv” pentru a gasi Periuta de dinti electrica MiSmartElectric Toothbrush T500.   Instructiuni de utilizare a aplicatiei:   1. inele colorate pentru identificare usoara;design cu inele colorat si butoane cu functii interschimbabile; cate o culoare pentru fiecare utilizator din familie; astfel se elimina orice incurcatura a capetelor de periaj.
Poti verifica prin intermediul aplicatiei statusul bateriei. incarcare wireless, durata de viata a bateriei este de 18 zile; o singura incarcare iti permite sa foloseste Periuta de dinti timp de 18 zile. recunoastere a miscarilor de periere si oferire de rapoarte prin intermediul aplicatiei.
Aplicatia mobila permite alegerea timpului de periaj, modul de periaj precum si o varietate de alte functii care permit satisfacerea oricaror nevoi de curatare a danturii tale:   tehnologie de detectare a pozitiei care face masuratori si ofera rapoarte de spalare.
Astfel, ai de ales intre modurile: standard/gentil/personalizat.     Diverse moduri de periere   Periuta de dinti electrica Xiaomi Smart Electric Toothbrush T500 ofera 3 moduri de periere in functie de dorintele sau nevoile personale.
Un senzor de lumina se aprinde si te avertizeaza cand periajul este prea puternic.     Protectie Smart impotriva suprapresiunii   Periuta de dinti electrica Xiaomi Smart Electric Toothbrush T500  foloseste tehnologia inteligenta, astfel ca, in timpul periajului, sesiseaza in timp real presiunea asupra danturii, oferind  protectie totala atat a dintilor tai, cat si a gingiilor.   Periuta de dinti electrica Xiaomi Smart Electric Toothbrush T500 are rezistenta la apa IPX7 ceea ce inseamna ca o poti spala fara grija ca se va deteriora.     Periuta de dinti se poate spala in totalitate.
Asigura un periaj ferm, fara a rani gingiile.
Firele Periutei de dinti electrica Xiaomi Smart Electric Toothbrush T500 sunt moi, de cea mai buna calitate, fiind produse de compania americana Dupont.   Fire antimicrobiene DuPont Fiecare componenta a Periutei de dinti electrica Xiaomi Smart Electric Toothbrush T500 a fost aleasa cu atentie, astfel incat tu sa te bucuri de cea mai buna ingrijire orala.     Fara metal, fara griji Capul Periutei de dinti electrica Xiaomi Smart Electric Toothbrush T500 nu contine metal, nu rugineste astfel ca utilizatorul sa aiba o experienta mai ecologica si mai igienica in timpul perierii dintilor.
Cele 31.000 de impulsuri pe minut, permit inlaturarea si celor mai persistente pete de pe dinti.   Motor sonic cu levitatie magnetica     Periuta de dinti electrica Xiaomi Smart Electric Toothbrush T500  functioneaza cu un motor cu frecventa ridicata a vibratiei pentru o ingrijire orala exceptionala.
Periuta de dinti electrica Xiaomi Smart Electric Toothbrush T500  a fost creata pentru omul modern, in pas cu tehnologia, preocupat de imaginea sa.  Iar Periuta de dinti electrica Xiaomi Smart Electric Toothbrush T500 nu face niciun compromis in privinta sanatatii si ingrijirii dintilor pentru ca tu sa ai un zambet irezistibil in orice situatie


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse