Descriere YEO:
Pe YEO găsești Prin desert spre libertate | de la Corint, în categoria Carte.
Indiferent de nevoile tale, Prin desert spre libertate | Eunsun Kim, Sebastien Falletti din categoria Carte îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Caracteristici și Avantaje ale produsului Prin desert spre libertate |
- Departament: gaming-carti-birotica
- Ideal pentru pasionații de jocuri, birotică și distracție online.
Preț: 49.9 Lei
Caracteristicile produsului Prin desert spre libertate |
- Brand: Corint
- Categoria: Carte
- Magazin: carturesti.ro
- Ultima actualizare: 11-11-2024 01:46:56
Comandă Prin desert spre libertate | Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Prin desert spre libertate | de la carturesti.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Eunsun Kim s-a nascut in Coreea de Nord, una dintre cele mai opresive tari din lumea moderna. Cand avea unsprezece ani, tatal si bunicii ei au murit de foame, iar ea si-a scris testamentul – convinsa ca va sfarsi la fel. Ca urmare, in 1999, mama sa a hotarat sa lase in urma regimul dictatorial in care traia si sa fuga din Coreea de Nord impreuna cu cele doua fiice ale sale –
Eunsun si sora ei −, fara sa stie ca vor pleca intr-o calatorie care avea sa dureze noua ani. Pana sa ajunga in Coreea de Sud,
Eunsun si familia ei au trait pe strazi, au picat in mainile unor traficanti de persoane, au fost trimise intr-un lagar de reeducare din Coreea de Nord si au traversat pe jos desertul Gobi. Cincisprezece ani mai tarziu, Eunsun Kim s-a hotarat sa scrie o carte despre experienta ei, pentru ca intreaga lume sa-i cunoasca povestea. Insa ca ea mai sunt mii de barbati si femei care in fiecare zi incearca sa traverseze frontiera pentru a scapa de foamete si de regimul totalitar nord-coreean. Fragment din volumul "
Prin desert spre libertate" de Eunsun Kim,
Sebastien Falletti: “Si-apoi, cel putin la „ferma" aveam ce manca. Mai bine sa traim nefericite in China, decat sa traim cu spectrul mortii de foame in Coreea de Nord. Noua noastra familie de tarani era saraca, dar avea ce sa manance, si inca pe saturate, in fiecare zi. Incetul cu incetul, s-a conturat o rutina zilnica. Incercam sa ne vedem de-ale noastre si sa nu le stam in cale celorlalti membri ai familiei. In fiecare seara, ne cuibaream toate trei una-ntr-alta in camera de zi si ne uitam la televizor. Ajunsesem sa vorbesc mai bine limba chineza. Tuturor parca ni se mai luminase orizontul. Pe urma, noptile adormeam impacata, in linistea desavarsita a marilor campuri ale Chinei.