Producerea pălincii şi a lichiorului în gospodărie

Producerea pălincii şi a lichiorului în gospodărie

Detalii Producerea pălincii şi a lichiorului

edituracasa.ro
Vânzător
edituracasa.ro
Pret
39.2 Lei 49 Lei
Categorie (vânzător)
Gradina si Bucatarie
Marca
Editura Casa

Produs actualizat în urmă cu 1 zi
Descriere YEO:

Producerealincii şi a lichiorului - Disponibil la edituracasa.ro

Pe YEO găsești Producerealincii şi a lichiorului de la Editura Casa, în categoria Gradina si Bucatarie.

Indiferent de nevoile tale, Producerealincii şi a lichiorului în gospodărie din categoria Gradina si Bucatarie îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 39.2 Lei

Caracteristicile produsului Producerea pălincii şi a lichiorului

  • Brand: Editura Casa
  • Categoria: Gradina si Bucatarie
  • Magazin: edituracasa.ro
  • Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29

Comandă Producerea pălincii şi a lichiorului Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Producerea pălincii şi a lichiorului de la edituracasa.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:

Pălinca este o băutură alcoolică obţinută exclusiv prin fermentarea şi distilarea unor fructe cărnoase sau a unui amestec de fructe.

În această carte se prezintă modul de obţinere a pălincii în gospodărie, cititorii fiind îndrumaţi, pas cu pas, cum să urmeze etapele procesului tehnologic care vor transforma fructele în apreciata pălincă şi în lichioruri apetisante.

Primul pas pentru obţinerea unei pălinci de calitate este alegerea materiei prime; astfel, pentru început sunt prezentate condiţiile de cultură a fructelor, perioada optimă de recoltare şi prelucrare, descrierea pe larg a caracteristicilor soiurilor celor mai recomandate.

În continuare, cititorilor li se dezvăluie întreaga tehnologie a obţinerii borhotului din fructe şi a procesului de fermentaţie. Un capitol aparte este rezervat prezentării elementelor componente ale borhotului fermentat şi a rolului acestora în obţinerea unor produse de calitate.

Urmează descrierea detaliată a instalaţiilor de distilare, prezentarea regulilor de utilizare şi întreţinere a acestora, precum şi a condiţiilor necesare depozitării şi maturării pălincii. N-au fost uitate metodele de verificare a produselor în curs de realizare şi a celor finite, dar şi eventualele defecte care pot apărea în procesul de fabricaţie şi procedeele de corectare a acestora.

Ultimul capitol este dedicat lichiorurilor, întregul proces tehnologic de preparare a acestora fiind prezentat în detaliu, ca în cazul pălincii.



Producerea pălincii şi a lichiorului în gospodărie - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Editura Casa