Descriere YEO:
Pulbere de grâu verde, 200 - Disponibil la liki24.ro
Pe YEO găsești Pulbere de grâu verde, 200 de la Phyto Biocare, în categoria Dietă și Nutriție.
Indiferent de nevoile tale, Pulbere de grâu verde, 200 g, Phyto Biocare din categoria Dietă și Nutriție îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 34.1 Lei
Caracteristicile produsului Pulbere de grâu verde, 200
- Brand: Phyto Biocare
- Categoria: Dietă și Nutriție
- Magazin: liki24.ro
- Ultima actualizare: 20-11-2024 01:27:04
Comandă Pulbere de grâu verde, 200 Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Pulbere de grâu verde, 200 de la liki24.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Pulbere de grau verde, 200 g, Phyto Biocare Pulberea de grâu
verde (Triticum aestivum) este un supliment alimentar obținut prin înghețarea la -40 grade Celsius, apoi uscarea lentă sub vid avansat și măcinarea foarte fină (200 mesh) a frunzelor tinere de grâu
verde, recoltate atunci cînd au înălțimea de 18 - 20 cm. La aceste dimensiuni, înainte de formarea tulpinii propriuzise, planta acumulează cea mai mare concentrație de nutrienți – pentru că în etapele sale de dezvoltare ulterioară să-i folosească pentru sinteza diferențiată a structurilor sale (tulpina/păi, spic, semințe, etc).
Plantele tinere de grâu reprezintă o sursă complexă de nutrienți foarte valoroși, necesari organismului uman ca aport zilnic: proteine, clorofilă, fibre vegetale, vitamine (A, B1, B2, B3, B5, B6, C, E, K) minerale (K, Fe, Că, Mg) și microelemente (Zn, Se). Alături de acestea se găsesc componente de asemenea foarte valoroase prin efectul lor asupra metabolismului și echilibrului biochimic al organismului (bioflavonoide, polizaharide și enzime).
Dintre enzimele care se găsesc în pulberea de grâu verde putem enumera citocromoxidază, cu rol foarte important în procesele redox de la nivel celular, catalază, peroxidază și superoxid dismutază, enzime cu rol important în protecția împotriva efectelor radicalilor liberi oxigenați. (1)
Există studii comparative care au pus în evidență un conținut net superior de nutrienți în pulberea de grâu verde, față de alte surse vegetale recunoscute pentru efectele lor benefice asupra sănătății.(1)
Cîteva exemple sugestive legate de conținutul de nutrienți al frunzei de grâu verde:
- conține de la fel de multă vitamina C ca și portocalele
- conține mai multă vitamină A decît salată verde, roșiile sau varză
- aproape la fel de mult calciu ca și laptele de vacă
- de 3 ori mai mult fer decît spanacul
Prin consumarea de grâu verde, toate aceste componente se absorb și generează un efect sinergic, făcînd din produsul pulbere organică de grâu verde un supliment alimentar complex, care ameliorează calitatea vieții tuturor celor care îl introduc în dieta lor zilnică.
Aducînd în atenția semenilor noștri acest produs, nu facem decît să propunem întoarcerea la o hrană cît mai curată, mai naturală și mai neprocesată industrial, cu certe și imediate beneficii asupra sănătății și stării lor de bine.
Beneficii ale introducerii pulberii de grâu verde în dietă:
Detoxifiere: - prin aport de citocrom oxidază, catalază, peroxidază și/sau SOD, vitaminele A,C, E – recunoscute pentru efectul lor antioxidant, se asigură o protecție sporită și o mai mare capacitate de autoapărare a organismului împotriva efectelor nocive generate de radicalii liberi
- fibrele vegetale ameliorează tranzitul intestinal, facilitează eliminarea toxinelor la acest nivel și ajută la refacerea și menținerea unei flore intestinale normale, ameliorînd astfel digestia și întărind sistemul imunitar (3)
- consumul constant de grâu verde asociat cu un aport corespunzător de apă (minim 30 ml per kg corp pe zi) intensifică diureza și implicit eliminarea de cataboliți și toxine pe cale urinară (2)
- prin consum de grâu verde se produce alcalinizarea mediului intern și se reduce dezechilibrul acido-bazic, influentînd direct pH-ul organismului, cu efecte imediate asupra: perioadei de refacere din convalescență, a perioadei de recuperare după efort fizic intens, drenajului renal și hepatic, digestiei, inflamației articulare, etc. (1, 2,3,4)
Întărirea sistemului cardiovascular: - sînt studii care atestă efectul hipolipemiant și reducerea oxidării LDL ca ur