Bavuri: &
Oslash; 40 mm, otel, conice Numar de trepte de reglare: 30 macro + noua puncte, micro scara fara trepte Viteza de macinare: 3,5 - 5,5 g/s Capacitate buncar: 300 - 400 g Capacitate recipient cafea macinata: 160 g Greutate: 3,2 kg Dimensiuni: 13/40/24 (cm) Producatorul subliniaza ca râsnitele Sette sunt folosite pentru a macina 1 kg de cafea pe zi - inclusiv pâna la 100 g de macinare pentru espresso.
Constructia este moderna si compacta, cu elemente din metal si plastic - Sette 270 se va potrivi cu usurinta pe un blat de bucatarie sau chiar pe cea mai strânsa berarie dintr-o cafenea..
Macinarea directa a dispozitivelor accelereaza si faciliteaza lucrul cu polizorul.
Un alt element practic este un suport universal pe care putem atasa un portafiltru sau accesorii populare pentru prepararea alternativa: Hario v60, Clever sau Able Kone.
Dupa determinarea dozei, apasati doar butonul START, iar râsnita va fi macinata automat pentru un timp specificat.
Putem programa cu usurinta setarea timpului de macinare cu o precizie de 0,1 secunde.
Design si service Polizorul are un panou de control cu trei butoane si un afisaj LCD.
Ventilatorul de macinare permite grosimi ideale atât pentru espresso, cât si pentru metodele de overflow: picurare, aeropress sau chemex. &
Icirc;n practica, determinam mai întâi grosimea între 1-30 de grade, apoi o rafinam la o scara micro.
Reglarea macinare Sette 270 ofera 30 de grade macro si o scara micro bazata pe o reglare continua în noua puncte pentru a creste precizia setarii.
Curatarea este extrem de simpla, constructia permite îndepartarea si reinstalarea usoara a bavurilor.
Producatorul, firma Etzinger, estimeaza functionarea lor optima de câtiva ani.
Quern Frezele conice din otel de 40 mm va permit sa macinati 3,5 pâna la 5,5 grame de cafea cu o cantitate redusa de praf (în functie de grosimea particulelor) într-o secunda.
Intervalele dintre ciclurile de macinare trebuie sa fie de cel putin un minut. &
Icirc;n plus, ar trebui sa macinati pâna la 150 g de cafea pentru metode de picurare la un moment dat.
Bavuri: &
Oslash; 40 mm, otel, conice Numar de trepte de reglare: 30 macro + noua puncte, micro scara fara trepte Viteza de macinare: 3,5 - 5,5 g/s Capacitate buncar: 300 - 400 g Capacitate recipient cafea macinata: 160 g Greutate: 3,2 kg Dimensiuni: 13/40/24 (cm) Producatorul subliniaza ca râsnitele Sette sunt folosite pentru a macina 1 kg de cafea pe zi - inclusiv pâna la 100 g de macinare pentru espresso