Ritz și Escoffier. Hotelierul, maestrul bucătar și ascensiunea clasei de lux

Ritz și Escoffier. Hotelierul, maestrul bucătar și ascensiunea clasei de lux

Detalii Ritz și Escoffier. Hotelierul, maestrul

publisol.ro
Vânzător
publisol.ro
Pret
59.6 Lei 74.5 Lei
Categorie (vânzător)
Media > Books > Print Books
Marca
CORINT LOGISTIC SRL

Produs actualizat în urmă cu 10 ore
Descriere YEO:

Ritz și Escoffier. Hotelierul, maestrul - Disponibil la publisol.ro

Pe YEO găsești Ritz și Escoffier. Hotelierul, maestrul de la CORINT LOGISTIC SRL, în categoria Media > Books > Print Books.

Indiferent de nevoile tale, Ritz și Escoffier. Hotelierul, maestrul bucătar și ascensiunea clasei de lux din categoria Media > Books > Print Books îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 59.6 Lei

Caracteristicile produsului Ritz și Escoffier. Hotelierul, maestrul

  • Brand: CORINT LOGISTIC SRL
  • Categoria: Media > Books > Print Books
  • Magazin: publisol.ro
  • Ultima actualizare: 30-11-2024 01:36:42

Comandă Ritz și Escoffier. Hotelierul, maestrul Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Ritz și Escoffier. Hotelierul, maestrul de la publisol.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Best Cookbooks and Food Books (2018), conform Huffington Post; Cea mai bună carte de non-ficțiune (2018), potrivit The Los Angeles Public Library În această carte care abundă în scandaluri și povești despre opulență, Luke Barr îi poartă pe cititori într-o călătorie în timp, în Londra și Parisul de la cumpăna secolelor XIX–XX. Din paginile volumului veți afla cum ilustrul hotelier César Ritz și faimosul chef Auguste Escoffier și-au unit forțele la Savoy, pentru a uimi lumea întreagă cu luxul modern al acestui bine-cunoscut hotel londonez, unde melanjul dintre evreii americani și înalta societate britanică anunța apariția unei noi ordini sociale și ascensiunea clasei de mijloc. Barr recreează atmosfera palpitantă a perioadei din ajunul Primului Război Mondial, La Belle Époque, atunci când aristocrația britanică a atins apogeul, femeile au început să iasă la restaurant neînsoțite, iar noii îmbogățiți americani și industriașii lipsiți de tact socializau la Londra, etalându-și bunurile de lux. Colaborând la Savoy – hotel care primea clienți fideli și, uneori, pofticioși din cale-afară, precum Oscar Wilde și Sarah Bernhardt –, Escoffier inova în domeniul bucătăriei moderne și influența decisiv gastronomia franceză, iar Ritz înființa primul hotel de lux din lume. „Ritz & Escoffier se citește ca un roman. Autorul a reușit să evoce cu mult succes atmosfera sfârșitului de secol la Londra și personalitățile celor doi oameni care au jucat un rol esențial în acele vremuri ce debordau de optimism.” Wall Street Journal „A fost Ritz primul «influencer», așa cum se spune în prezent? «Negustor» de visuri la sfârșit de Epocă Victoriană, el nu a fost doar fondatorul cosmopolitismului de tip nou, ci și vestitorul hotelurilor ca «mod de viață» și a mâncării ca manifestare a culturii populare.” Toronto Star „Un stil alert și o documentare impecabilă. [...] O carte savuroasă despre un episod definitoriu pentru istoria culinară.” Publishers Weekly „[O] relatare plină de viață, presărată cu multe anecdote, nu doar o dublă biografie ce curge ușor, ci și o istorie incitantă despre un moment de cotitură din evoluția industriei hotelurilor și restaurantelor.” Booklist „Când mâncați Peach Melba sau când beți Grand Marnier, ar trebui să le mulțumiți lui Ritz și Escoffier, pentru că ei le-au denumit astfel, iar apoi le-au popularizat.” The EconomistCaracteristici: Coperta: Softcover Data aparitie: 23.11.2023 Dimensiuni: 13 x 20 cm Imprint: Corint Istorii Urbane Limba: Română Numar pagini: 304 Prefata: Adrian Majuru Traducere: Ioana Adam

Ritz și Escoffier. Hotelierul, maestrul bucătar și ascensiunea clasei de lux - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca CORINT LOGISTIC SRL