Sarea nigari mai este cunoscuta si sub denumirea de clorura de magneziu, aceasta avand rolul de a coagula proteina din laptele de soia, formand astfel branza tofu.
Forma de prezentare: Borcan cu 200g.
Precautii: A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Dupa ce adaugati Sare in laptele de soia, trebuie sa amestecati foarte repede.
Mod de folosire: Pentru a folosi aceasta Sare mai usor, dizolvati 20g de Sare in 20ml de apa pentru 1l de lapte de soia.
Ingrediente: Sare Nigari.
Produsul nu este modificat genetic si nu este iradiat.
Reactioneaza la laptele de soia foarte repede, in comparatie cu alte produse similare.
nigari se poate folosi pentru dulceata sau creme, dar este cel mai bun coagulant pentru a prepara branza tofu.
Produs natural de calitate superioara, derivat din Sare de mare.
Sarea nigari mai este cunoscuta si sub denumirea de clorura de magneziu, aceasta avand rolul de a coagula proteina din laptele de soia, formand astfel branza tofu