Descriere YEO:
Seminte de mei decorticate, 1 - Disponibil la liki24.ro
Pe YEO găsești Seminte de mei decorticate, 1 de la Sanovita, în categoria Dietă și Nutriție.
Indiferent de nevoile tale, Seminte de mei decorticate, 1 kg, Sanovita din categoria Dietă și Nutriție îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 17.92 Lei
Caracteristicile produsului Seminte de mei decorticate, 1
- Brand: Sanovita
- Categoria: Dietă și Nutriție
- Magazin: liki24.ro
- Ultima actualizare: 20-11-2024 01:27:04
Comandă Seminte de mei decorticate, 1 Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Seminte de mei decorticate, 1 de la liki24.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Seminte de mei decorticate, 1 kg, Sanovita Ingredient unic: seminte de mei
decorticate. Produsul nu provine din culturi modificate genetic.Tara de origine: Cehia.
Declaratie nutritionale la 100 g produs (valorii medii): Valoare energetica: 1572 kJ/ 371 kcal;
Grasimi: 2.8 g, din care acizi grasi saturati: 0 g;
Glucide: 74.8 g, din care zaharuri 0 g;
Fibre 1.1 g;
Proteine 10.9 g;
Sare: 0 g. Stiai ca meiul este supranumit camila desertului, datorita capacitatii sale de a rezista foarte bine si a rodi chiar si in conditii de seceta indelungata? Daca pana acum credeai ca aceasta cereala se foloseste numai pe post de hrana pentru pasari, ai sa fii surprins sa afli ca are o multime de beneficii si pentru om, cunoscute in vechime si uitate pe masura ce alte cereale, cum ar fi porumbul sau graul, au devenit mai populare. Le vom detalia pe toate in randurile care urmeaza, in asa fel incat sa fii pe deplin informat si convins de motivele pentru care merita sa incluzi semintele de mei in alimentatia familiei tale.
Despre mei si semintele de mei Desi este cultivat din vechime (in Romania inca de pe vremea dacilor), meiul a fost utilizat incepand cu evul mediu mai degraba pentru hrana animalelor. Studiile efectuate in ultimii ani au evidentiat insa beneficiile acestui aliment, determinand oamenii sa il includa in alimentatie si sa ii reacorde locul de cinste pe care acesta in ocupa in antichitate.
Ce este meiul? Meiul, pe numele sau stiintific Panicum miliaceum este o plantă erbacee cultivata si folosita in alimentatia umana din cele mai vechi timpuri. Chinezii care traiau cu 4500 de ani inaintea erei noastre il considerau una dintre cele 5 cereale sacre. Astazi, este cultivat in India, China, Orientul mijlociu, Turcia si chiar in Romania.
Aspectul si gustul meiului? Semintele de mei sunt galbui la culoare, au un continut de proteine egal cu cel al graului, dar gustul este mai dulce si mai placut. Fierte, vor capata o aroma interesanta, situata undeva intre piure de cartofi si mamaliga.
Cum se consuma meiul? Semintele de mei se consuma atat fierte, in preparate diverse, de la piureuri la placinte, cat si germinate, transformate in lapte (in scop terapeutic mai ales) sau rasnite, sub forma de faina.
Prezentare: 1 kg