Descriere YEO:
Set caserole de vidat si - Disponibil la laicashop.ro
Pe YEO găsești Set caserole de vidat si de la Laica, în categoria Pungi si role.
Indiferent de nevoile tale, Set caserole de vidat si marinat Laica VT3305 din categoria Pungi si role îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 127.49 Lei
Caracteristicile produsului Set caserole de vidat si
- Brand: Laica
- Categoria: Pungi si role
- Magazin: laicashop.ro
- Ultima actualizare: 24-02-2025 01:36:00
Comandă Set caserole de vidat si Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Set caserole de vidat si de la laicashop.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Set de doua
caserole pentru
vidat si
marinat alimente
Laica VT3305Pachetul contine:o caserola de capacitate 1 litru;o caserola de capacitate 2 litri;furtun pentru conectarea la aparatul de
vidat.Caserola poate fi utilizata impreuna cu aparatele de
vidat Laica VT3104, VT3210, VT3117, VT3118, VT3119, VT3120, VT3225, VT3240.Avantajele ambalarii alimentelor in vid:Vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;Economiseste spatiu in frigider;Ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.Caserolele
Laica VT3305 sunt fabricate din plastic SAN (styrene-acrylonitrile resin) fara BPA.Caserolele sunt destinate a fi utilizate cu usurinta in frigider, congelator si in cuptorul cu microunde.Componentele pot fi spalate in masina de spalat vase.Rezistente la soc termic: pot fi puse direct din frigider sau congelator in cuptorul cu microunde (soc termic -20oC + 60oC).Instructiuni de utilizare:Umpleti caserola pana la un maxim de 3 cm sub marginea superioara.Puneti capacul si asigurati-va ca garnitura este uscata si curata;Racordati caserola la aparatul de vidat folosind furtunul din pachet.Apasati tasta aparatului aferenta inceperii procesului de vidat sau marinare rapida si asteptati oprirea automata.Deconectati furtunul de la caserola. Ambalarea in vid - descrierea procedeului:Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC)Timp de conservare in conditii normale de depozitareTimp de conservare dupa ambalare in vidCarne4-5 luni15-20 luniPeste3-4 luni12 luniLegume10 luni18-24 luni Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC)Timp de conservare in conditii normale de depozitareTimp de conservare dupa ambalare in vidCarne cruda2-3 zile6 zilePeste proaspat1-3 zile4-5 zileVanat2 zile6 zileMezeluri feliate4-6 zile15-18 zileMezeluri7-14 zile25-40 zileBranzeturi tari si maturate6-20 zile25-60 zileLegume proaspete1-4 zile18-20 zileFructe proaspete5-8 zile8-10 zilePaste/Orez/Lasagna2-3 zile10 zileCarne gatita4-5 zile8-10 zileDulciuri, deserturi proaspete5 zile15-20 zile Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC)Timp de conservare in conditii normale de depozitareTimp de conservare dupa ambalare in vidPaine2 zile7-8 zileBiscuiti4-5 luni12 luniPaste/orez6 luni12 luniFaina4 luni12 luniCafea3 luni12 luniCeai5 luni12 luniFructe uscate4 luni12 luni