Sirop Catina Alba Stevia 250ml - Hypericum Catina alba, cunoscuta in unele parti si sub numele de Catina de rau sau simplu Catina (nume stiintific Hippophaƫ rhamnoides L.), este un arbust foarte ramificat si spinos care creste in Romania incepand din nisipurile si pietrisurile litorale pana in regiunile muntoase, alcatuind uneori cranguri si tufisuri destul de intinse.
Prezentare Sirop Catina Alba Stevia : 250ml Sirop Catina Alba Stevia 250ml - Hypericum Alege acum Sirop Catina Alba Stevia 250ml - Hypericum si bucura-te de beneficii!.
Ingrediente Sirop Catina Alba Stevia : extract din fructe proaspete de Catina Alba - 60% apa demineraliza - 29.68% hyper Stevia rebaudiana - 10% conservant (benzoat de sodiu) Efecte Sirop Catina Alba Stevia : intarirea imunitatii benefic in afectiuni reumatice si disfunctii renale combate stresul oxidativ tonifica sistemul nervos Mod de administrare Sirop Catina Alba Stevia : Doza medie este de 3-4 linguri pe zi; doza maxima este de 6 linguri pe zi, dizolvat in apa minerala sau plata, dupa mesele principale, in cura de 6 saptamani, pauza 7 zile si cura se poate relua.
Mai regasim celuloza, betacaroten (intr-un procent net superior celui din pulpa de morcov), microelemente ca fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier si sodiu, uleiuri complexe, etc.
Alte vitamine prezente in fruct sunt A, B1, B2, B6, B9, E, K, P, F.
In fructele coapte continutul depaseste 400-800 mg la 100 g suc proaspat.
Fructul de Catina contine de doua ori mai multa vitamina C decat macesul si de 10 ori mai mult decat citricele.
Catina Alba se utilizeaza deopotriva in industria alimentara, in silvicultura, in farmacie dar si ca planta ornamentala.
Sirop Catina Alba Stevia 250ml - Hypericum Catina alba, cunoscuta in unele parti si sub numele de Catina de rau sau simplu Catina (nume stiintific Hippophaƫ rhamnoides L.), este un arbust foarte ramificat si spinos care creste in Romania incepand din nisipurile si pietrisurile litorale pana in regiunile muntoase, alcatuind uneori cranguri si tufisuri destul de intinse