Sirop de artar, grad C, 250ml, eco-bio - Primeal Priméal va invita sa descoperiti una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare pentru mese sanatoase! Caracteristici: produs bio, Siropul de artar este un produs unic deoarece gustul si culoarea sa variaza pe parcursul sezoanelor.
Gramaj: 250 ml Alergeni: 0 Tara de origine: Canada Certificator: CA-BIO-602 Sirop de artar, grad C, 250ml, eco-bio - Primeal Alege acum Sirop de artar, grad C, 250ml, eco-bio - Primeal si bucura-te de beneficii!.
Datorita calitatilor sale energetice si revigorante este, de asemenea, folosit in cure de slabire si de epurare a organismului de primavara, asa cum ar fi, de exemplu, cura de lamaii.
Se poate folosi si pentru indulcirea cafelei.
Se asezoneaza in mod agreabil inghetatele si toate tipurile de clatite.
Utilizare: Siropul de artar se utilizeaza foarte usor ca indulcitor in diferite produse de patiserie, compoturi de fructe, fructe confiate, salate de fructe, in muesli si in iaurt. *ingrediente provenite din Agricultura Ecologica.
Ingrediente: 100% seva de artar* din Québec, extrasa traditional si concentrata prin evaporare.
Este un Sirop natural (obtinut printr-un proces de transformare non chimic), nu este rafinat si de aceea este bogat in minerale si are un gust usor dulce.
El contine un surplus de magneziu, de fosfor si de vitamine din care mai ales de vitamina B2.
Este bogat in trei elemente esentiale cum ar fi: calciul, fierul si vitamina B1.
Primeal a selectionat un Sirop de grad C pur (adica pe cel de la finalul recoltarii, mai concentrat in minerale).
Acest Sirop are o savoare delicate, foarte personalizata.
Gustul sau este mai tare si mai pregnant.
Acesta este momentul in care oligo-elementele sunt prezente in cea mai mare masura in sirop.
Pe masura ce sezonul avanseaza, pe atat el devine mai inchis la culoare si caramelizat (Sirop de clasa Ambra sau Inchis – C sau D).
La inceputul sezonului siropul este in general clar si gustul usor dulce (Sirop de clasa Extra-Clara, Clara sau Medium – AA, A sau B).
Aceste transformari in compozitia sevei de artar antreneaza o schimbare a culorii si a gustului siropului de artar.
Pe masura ce sezonul avanseaza continutul de fructoza si de glucoza al siropului de artar creste, in timp ce continutul de zaharoza se diminueaza usor.
Ca si zaharurile, si celelalte componente naturale prezente in seva de artar se modfica si ele pe parcursul sezoanelor (aminoacizii, mineralele).
Sirop de artar, grad C, 250ml, eco-bio - Primeal Priméal va invita sa descoperiti una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare pentru mese sanatoase! Caracteristici: produs bio, Siropul de artar este un produs unic deoarece gustul si culoarea sa variaza pe parcursul sezoanelor