Descriere YEO:
Pe YEO găsești SOLARIS Fulgi de Ovaz, 400g de la SOLARIS, în categoria Nutritie sanatoasa.
Indiferent de nevoile tale, SOLARIS Fulgi de Ovaz, 400g din categoria Nutritie sanatoasa îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 5.9 Lei
Caracteristicile produsului SOLARIS Fulgi de Ovaz, 400g
- Brand: SOLARIS
- Categoria: Nutritie sanatoasa
- Magazin: springfarma.com
- Ultima actualizare: 19-11-2024 01:43:13
Comandă SOLARIS Fulgi de Ovaz, 400g Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda SOLARIS Fulgi de Ovaz, 400g de la springfarma.com rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Beneficii
SOLARIS Fulgi de
Ovaz:Continut ridicat de vitamine si minerale;Bogati in fibre;Reprezinta o sursa nutritiva complexa, bogata in carbohidrati, fibre, vitamine si minerale, confera nu doar satietate, ci si energie pentru intreaga zi;Sunt o solutie rapida si sanatoasa pentru micul dejun sau pentru gustarile din timpul zilei;Sunt un ingredient versatil intr-o multime de retete;Adecvati atat in alimentatia adultilor, cat si a copiilor;Indicati pentru persoanele convalescente, fiind hranitori, usor asimilabili si digerabili;ctiune hipocolesterolemianta - conform unor studii realizate la Colegiul de Medicina al Universitatii din Kentucky, 40g/zi de fulgi de ovaz scad cu 20% nivelul de colesterol si, in special, fractiunea LDl sau „colesterolul rau”;Actiune anticanceroasa - scad in special riscul aparitiei cancerului de colon.Actiune laxativa - vindeca simptomele constipatiei, sustin sanatatea tractului digestiv;Actiune diuretica;Regleaza greutatea corporala;Actiune hipoglicemianta - mentin nivelul de zahar din sange la un nivel relativ constant, fiind indicati pentru prevenirea aparitiei diabetului de tip 2;Actiune antioxidanta - protejeaza celulele impotriva radicalilor liberi si reduc stresul oxidativ;Rol antiinflamator si de protectie a pielii - fulgii de ovaz sunt eficienti in tratarea iritatiilor, a mancarimilor, a eruptiilor cutanate, datorita avenantramidelor (compusi fenolici renumiti pentru proprietatile lor antiinflamatorii);Regleaza tensiunea arteriala - elimina riscul aparitiei bolilor cardiovasculare.Imbunatatesc calitatea somnului - aminoacizii din compozitia fulgilor de ovaz stimuleaza productia de melatonina, hormon ce este asociat cu inducerea somnului. Vitamina B6, prezenta in tabelul nutritional al ovazului, contribuie la reducerea stresului si, implicit, la reducerea incidentei insomniilor;Scad riscul de aparitie a astmului la copii;Stimuleaza imunitatea impotriva infectiilor - beta-glucanul impreuna cu zincul din compozitia ovazului au rolul de a conduce neutrofilele catre zona din corp care prezinta o infectie si confera capacitatea de a elimina bacteriile ce au facut posibila aparitia infectiei;Mentin sanatatea sistemului osos - datorita continutului ridicat de fosfor si calciu;Actiune tonica si energizanta - fiind o sursa de carbohidrati complecsi, nutrientii sunt absorbiti lent in organism. Continutul ridicat de mangan contribuie la functionarea optima a metabolismului.Mod de utilizare
SOLARIS Fulgi de
Ovaz:La micul dejun sau la cina, ca gustare sau masa principala, versatilii fulgi de ovaz se preteaza la o multime de combinatii alimentare.Poti obtine un porridge rapid si delicios inmuind fulgii de ovaz cu apa sau cu lapte (inclusiv lapte vegetal, precum cel de migdale sau de cocos) sau cu iaurt, dupa care poti adauga un varf de scortisoara, miere sau alt indulcitor. Poti combina porridge-ul cu fructe (mar, banane sau fructe de padure), cu seminte sau cu fructe uscate.Cu cat fulgii sunt mai fini, cu atat se dizolva mai repede in lichidul preferat. Fulgii extrafini se inmoaie in cateva minute in lichidele la temperatura camerei si instant in lichidele fierbinti.Poti incerca diverse retete, de la fursecuri din fulgi de ovaz si stafide, la briose, biscuiti, prajituri, batoane de cereale, granola, clatite. Poti adauga fulgi de ovaz si in compozitia pentru paine.