Descriere YEO:
SOLARIS Seminte de In, 150g - Disponibil la springfarma.com
Pe YEO găsești SOLARIS Seminte de In, 150g de la SOLARIS, în categoria Nutritie sanatoasa.
Indiferent de nevoile tale, SOLARIS Seminte de In, 150g din categoria Nutritie sanatoasa îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 4.4 Lei
Caracteristicile produsului SOLARIS Seminte de In, 150g
- Brand: SOLARIS
- Categoria: Nutritie sanatoasa
- Magazin: springfarma.com
- Ultima actualizare: 19-11-2024 01:43:13
Comandă SOLARIS Seminte de In, 150g Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda SOLARIS Seminte de In, 150g de la springfarma.com rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Beneficii produs
SOLARIS Seminte de In:Continut ridicat de fibre;Bogate in grasimi vegetale Omega 3-6-9;In ceea ce priveste oligoelementele, semintele de in sunt bogate in vitamine si minerale, precum:vitamine: din complexul B (B1 – in procent mare, B9, B6, B3, B5 si B2), vitamina K, E si C.minerale: mangan, fosfor, magneziu, fier, calciu, potasiu, cupru, seleniu.Popularitatea in crestere a semintelor de in se datoreaza beneficiilor multiple pe care acestea le confera organsimului, beneficii care au facut posibila incadrarea acestora in lista superalimentelor. Te invitam sa descoperi alaturi de noi cele mai importante beneficii ale consumului semintelor de in.sustin buna functionare a sistemului digestiv – semintele de in contin atat fibre solubile, cat si insolubile, ambele timpuri de fibre actionand in sens benefic asupra sistemului digestiv. Pe de-o parte, fibrele solubile contin mucilagii si au rolul de a mari volumul scaunelor si de a incetini ritmul digestiei, regland, totodata, nivelul de zahar din sange si nivelul colesterolului. De cealalta parte, fibrele insolubile actioneaza ca un laxativ natural, imbunatatesc peristaltismul intestinal, digestia si previn constipatia, fiind utile si in cazul sindromului de colon iritabil.scad nivelul colesterolului „rau” – conform unui studiu, consumul timp de 3 luni a 3 linguri de pulbere de seminte de in macinate a avut drept efect o scadere cu 17% a colesterolului total si cu aproximativ 20% a colesterolului „rau”. Acest efect se datoreaza continutului bogat in fibre al semintelor de in, fibre care adera la sarurile biliare si sunt apoi eliminate de organism. Pentru refacerea sarurilor biliare, colesterolul este extras din sange si va fi folosit de ficat, intregul proces avand rolul de scadere a colesterolului.regleaza nivelul de zahar din sange – continutul de fibre insolubile al semintelor de in determina o incetinire a eliberarii zaharului in sange si o scadere naturala a glicemiei. Sunt benefice in alimentatia persoanelor cu diabet.confera sanatate inimii – acizi grasi de tip Omega 3, fibrele si lignanii au afecte benefice considerabile asupra inimii, putand preveni aparitia afectiunilor cardiovasculare. Conform unui studiu, consumul zilnic a unei cantitati de 30 g de seminte de in, timp de 6 luni, a condus la scaderea presiunii sistolice si diastolice. Pe langa rolul de reglare a tensiunii arteriale, acizii grasi Omega 3 si in special lignanii pot micsora raspunsul inflamator al organismului, reducand inflamatiile de la nivelul arterelor si prevenind acumularea de placi in artere (ateroscleroza). Sunt utile si in caz de aritmie si insuficienta cardiaca.pot reduce riscul aparitiei cancerului – lignanii din compozitia semintelor de in au proprietati antioxidante si estrogenice, ce au fost asociate cu reducerea riscului de aparitie a cancerului. Semintele de in contin de 800 de ori mai multi lignani decat alte alimente. Conform unor studii, consumul de seminte de in a contribuit la reducerea riscului cancerului la san, cancerului de prostata si de colon. Lignanii si acizii grasi de tip Omega 3, precum si alti compusi cu proprietati antioxidante ce se regasesc in semintele de in pot contribui la reducerea incidentei si dezvoltarii tumorilor.pot ameliora simptomele menopauzei – rezultatele unui studiu realizat asupra unor femei aflate la menopauza a aratat ca in cazul acestora, consumul de doua ori pe zi a cate 2 linguri de seminte de in, combinate cu iaurt, cereale cu lapte sau suc, a redus aparitia, dar si intensitatea bufeurilor cu pana la 57%. Efectele maxime au fost constatate dupa 2 saptamani de consum, iar concluziile studiului au corelat aceste efecte cu continutul de lignani al semintelor de in, care a favorizat productia de estrogen, generand o reducere a simptomelor menopauzei.pot diminua simptomele artritei – lignanii si acizii grasi de tip Omega 3 (ALA) au proprietati antiinflamatorii, ce pot ameliora unele simptome precum durerile articulare si rigiditatea articulara, fiind benfice in caz de artrita reumatoida, lupus.regleaza greutatea