Sos de soia Shoyu bio cu continut redus de sare 250ml -vegan- Sosul de soia Shoyu este un sos traditional japonez, fabricat din soia si grau printr-un proces de fermentare indelungat.
Agricultura non-UE 250ml. ambalat in sticla.
Contine gluten. Valori nutritionale/100g: Energie: 424kJ/101kcal Grasimi: 0.1g din care saturate 0.0g Carbohidrati: 4.9g din care zaharuri 0.4g Fibre: 0.8g Proteine: 10.4g Saruri: 10.2g Produs certificat ecologic. *din agricultura ecologica Alergeni: Vezi ingrediente cu majuscule.
Ingrediente: apă, boabe de SOIA*, GRAU*, sare de mare, alcool*, oțet*, regulator de aciditate: acid lactic, A.oryzae.
Varianta cu 28% mai putina sare.
Se foloseste in salate, preparate culinare, retete asiatice, japoneze.
Sos de soia Shoyu bio cu continut redus de sare 250ml -vegan- Sosul de soia Shoyu este un sos traditional japonez, fabricat din soia si grau printr-un proces de fermentare indelungat