Sos Tamari, eco-bio, 250ml - Crudigno Aparut initial in China, sosul de soia Tamaria fost introdus in Japonia la sfarsitul sec al VII-lea de catre calugarii budisti, care il foloseau pentru a da alimentelor o anumita aroma de carne, deoarece credeau ca pestele si carnea erau interzise de perceptele budiste.
Mod de prezentare: Flacon a 250 mililitri Sos Tamari, eco-bio, 250ml - Crudigno Alege acum Sos Tamari, eco-bio, 250ml - Crudigno si bucura-te de beneficii!.
Mod de utilizare: Sosul poate fi utilizat atat la gatit,cat si direct pe produs.
INFORMATII NUTRITIONALE / 100 ml Energie: kJ / kcal 335 / 80 Lipide: g 0 din care, acizi grasi saturati: g 0 Carbohidrati: g 5.8 din care, zaharuri: g 1.8 Proteine: g 14.3 Sare: g 15.9 Alergeni: Poate contine urme de nuci, alune si susan. *Provine din agricultura ecologica.
Ingrediente: apa, boabe de soia*, sare, alcool*.
Fermentarea necesita mai mult de 6 luni, cu materii prime biologice fara OMG-uri.
Sosul de soia Tamari este produs prin fermentarea naturala a boabelor de soia.
Ideal pentru a aroma si condimenta legumele, cerealele, pestele si carnea, sosul de soia poate fi folosit si la gatit.
Astazi este utilizat, pe scara larga in intreaga lume.
Sosul de soia a ajuns pentru prima data in Europa datorita misionarilor de la Curtea lui Louis al XV-lea.
Sos Tamari, eco-bio, 250ml - Crudigno Aparut initial in China, sosul de soia Tamaria fost introdus in Japonia la sfarsitul sec al VII-lea de catre calugarii budisti, care il foloseau pentru a da alimentelor o anumita aroma de carne, deoarece credeau ca pestele si carnea erau interzise de perceptele budiste