Cafeaua VERDE contine cantitati mari de acid clorogenic si acid cafeic.&nbsp
Acidul cafeic actioneaza ca un tonic general iar acidul clorogenic, prezent in toate tipurile de cafea, neutralizeaza radicalii liberi care ataca structura sistemului celular.&nbsp
Are nenumarate beneficii: NU are efecte negative (tahicardie, anxietate, insomnii, cresterea tensiunii arteriale) este un antioxidant excelent, lupta impotriva radicalilor liberi acceleaza procesele metabolice este un tonic pentru activitatea cerebrala diminueaza riscul de diabet detoxifica ficatul.
Se lasa 2-3 minute si se serveste strecurata sau nu, dupa preferinte..
Mod de preparare:&nbsp
Se pun 2-3 lingurite de CAFEA MACINATA in 100ml apa fierbinte (clocotita).
Desi doctorul nu stie cum anume functioneaza cafeaua verde, se pare ca acidul clorogenic descoperit in boabele de CAFEA VERDE poate avea un rol important.
La finalul experimentului rezultatele au fost uimitoare,  fiecare a slabit aproximativ 8 kilograme.
Acestia  au consumat  2-3 cani de CAFEA VERDE pe zi, timp de 22 de saptamani, au respectat o dieta sanatoasa si au facut sport regulat.
Marturiile se bazau pe cercetarile efectuate de doctorul Joe Vinson de la Universitatea Scranton din Pennsylvania, unde 16 femei si barbati care prezentau dificultati in slabire, au urmat  un astfel de plan dietetic, iar rezultatele au fost uimitoare.
In cadrul emisiunii din Statele Unite a doctorului OZ, a fost anuntat un studiu despre CAFEA verde.
Cafeaua VERDE contine cantitati mari de acid clorogenic si acid cafeic.&nbsp
Acidul cafeic actioneaza ca un tonic general iar acidul clorogenic, prezent in toate tipurile de cafea, neutralizeaza radicalii liberi care ataca structura sistemului celular.&nbsp
Are nenumarate beneficii: NU are efecte negative (tahicardie, anxietate, insomnii, cresterea tensiunii arteriale) este un antioxidant excelent, lupta impotriva radicalilor liberi acceleaza procesele metabolice este un tonic pentru activitatea cerebrala diminueaza riscul de diabet detoxifica ficatul