FRUCTOZA este un produs destinat folosirii curente ca indulcitor, avand un gust dulce, mai bun decat zaharul si o putere de indulcire de 1.5-2 ori mai mare ca a zaharului.
Mod de utilizare: Se poate folosi ca inlocuitor al zaharului traditional in diferite preparate alimentare..
Va recomandam alegerea fructozei cel putin in prepararea alimentelor dulci, pentru a evita efectele nocive ale zaharului.
Apare in stare libera in fructele dulci si in miere sau combinata cu di-, tri- si polizaharide.
Dupa glucoza, este cea mai raspandita monozaharida.
FRUCTOZA este o substanta dulce care participa la metabolismul glucidic in absenta insulinei, scurtcircuitand reactiile metabolice nedorite determinate de acest hormon (acumularea de grasimi, catabolizarea proteinelor in cura de slabire, etc).
FRUCTOZA este un produs destinat folosirii curente ca indulcitor, avand un gust dulce, mai bun decat zaharul si o putere de indulcire de 1.5-2 ori mai mare ca a zaharului