Stick USB SanDisk Connect Wireless, 32GB, USB/Wireless - SanDisk


Stick USB SanDisk Connect Wireless, 32GB, USB/Wireless
126.99 Lei

Disponibil

(03-10-2023)
Cumpara de la evomag.ro

Produs vandut de evomag.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara stick usb sandisk sandisk de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru stick usb sandisk sandisk

Conecteaza-te fara fire sau internet Imaginati-va o unitate flash pe care trebuie sa o conectati numai atunci cand trebuie incarcata.    .     Backup automat Setati ca aplicatia sa copieze automat fisierele dorite de pe camera in stick, atunci cand acesta se conecteaza.     Steaming video pe 3 dispozitive diferite in acelasi timp SanDisk Connect poate transmite fisiere video sau audio la 3 smartphone-uri, tablete sau calculatoare atata timp cat acestea se afla in apropiere, unul fata de celalalt.
Ganditi-va la aceasta functie la urmatoare intalnire de lamunca sau la urmatoarea excursie cu prietenii.     Impartaseste cu cei mai buni prieteni Stickul SanDisk Connect poate partaja continut cu mai multe dispozitive simultan.     Salvati si accesati fisiere prin Wireless Cu ajutorul aplicatiei SanDisck Connect instalata pe telefon, puteti incarca, descarca, salva sau reda orice continut multimedia de la distanta, la si de la dispozitivul pe care doriti sa il utilizati.
Acum imaginati-va ca functioneaza oriunde ai fi, chiar daca se intampla ca tu sa fi in bucatarie iar stickul sa fie in dormitor.
Imaginati-va ca functioneaza cu telefonul, tableta sau computer-ul dumneavoastra sau cu toate dispozitivele Wireless ale prietenilor tai.
Conecteaza-te fara fire sau internet Imaginati-va o unitate flash pe care trebuie sa o conectati numai atunci cand trebuie incarcata


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse