Tagliatelle Hilopitaki fără gluten 400gr

Tagliatelle Hilopitaki fără gluten 400gr

Detalii Tagliatelle Hilopitaki fără gluten 400gr

greektaste.ro
Vânzător
greektaste.ro
Pret
23.9 Lei
Categorie (vânzător)
Home > Băcănie > Paste
Marca

Produs actualizat în urmă cu 7 zile
Descriere YEO:

Tagliatelle Hilopitaki fără gluten 400gr - Disponibil la greektaste.ro

Pe YEO găsești Tagliatelle Hilopitaki fără gluten 400gr de la , în categoria Home > Băcănie > Paste.

Indiferent de nevoile tale, Tagliatelle Hilopitaki fără gluten 400gr din categoria Home > Băcănie > Paste îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 23.9 Lei

Caracteristicile produsului Tagliatelle Hilopitaki fără gluten 400gr

  • Brand:
  • Categoria: Home > Băcănie > Paste
  • Magazin: greektaste.ro
  • Ultima actualizare: 02-07-2025 08:03:08

Comandă Tagliatelle Hilopitaki fără gluten 400gr Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Tagliatelle Hilopitaki fără gluten 400gr de la greektaste.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Tagliatelle Hilopitaki fără gluten 400gr Există multe sosuri care sunt bune cu tagliatelle, inclusiv sosuri simple de carne, ragù, sosuri de ciuperci, sosuri de roșii, pesto și fructe de mare. Puteți găsi tagliatelle verzi, realizate prin adăugarea de spanac la aluat, care sunt perfect topped cu unt și brânză. Textura lor și grija avută în pregătirea lor fac pentru un fel de mâncare de neuitat, indiferent de modul în care sunt prezentate. Tagliatelle Hilopitaki fără gluten 400gr se recomanda a fi serviti cu fructe de mare, floare de dovleac, o combinație rafinată, simplă și delicioasă care declanșează o explozie de arome. Tagliatelle sunt fâșii delicate de paste. Gustoase și lejere, se înfășoară una în jurul celeilalte, luând forma gingașă a unui cuib. Odată ce sunt puse în farfurie după fierbere, pastele își găsesc singure locul într-o formă naturală și elegantă. Forma sinusoidală le permite să se contopească perfect atât cu sosurile cele mai consistente, cât și cu sosurile rafinate, pe baza de pește și verdețuri. Fie că sunt din făină sau ou, Taglietelle se folosesc într-o multitudine de rețete specifice bucătăriei italiene. Tagliatelle sunt fierte prin fierbere în apă sărată de la 5-8 minute, în funcție de faptul dacă sunt proaspete sau uscate. Este important să le gustați înainte de scurgere, deoarece diferențele dintre aluat și prelucrare fac imposibilă identificarea unui singur timp de gătit. Femeile emiliene încă mai rostogolesc aluatul cu un ac de rulare până când au o foaie atât de subțire încât este aproape transparentă, apoi pliază foile și le taie în fâșii lungi și subțiri care sunt agățate până la uscat. Tagliatelle proaspete se vor păstra timp de 2 zile în frigider, așezate pe o tavă cu făină și acoperite cu o cârpă. Tipul comercial va dura până la o săptămână odată ce pachetul este deschis. Se serveste cu o salata verde pentru o cina usoara.

Tagliatelle Hilopitaki fără gluten 400gr - 0 | YEO

Produse asemănătoare