Tarate de ovaz, 200g, eco-bio - Primeal Priméal va invita sa descoperiti una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare pentru mese sanatoase! Caracteristici: produse bio aditiv alimentar Taratele sunt partea exterioara a boabelor unor cereale (cu precadere grau si ovaz).
Gramaj: 200g Alergeni: contine gluten Tara de origine: Agricultura UE Certificator: FR-BIO-01 Tarate de ovaz, 200g, eco-bio - Primeal Alege acum Tarate de ovaz, 200g, eco-bio - Primeal si bucura-te de beneficii!.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros , departe de lumina.
Recomandare: combinati Tarate de grau si Tarate de ovaz pentru un amestec bogat in calitati complementare de fibre .
Se pot incorpora in preparate de panificatie (paine, briose, etc.), patiserie (prajituri, blat pentru tarta, etc.), pizza, sau in prepararea pastelor fainoase.
Ajuta la prepararea de chiftele.
Ingrediente: Tarate de ovaz* *ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: Se presara pe mancaruri sarate (salate, paste fainoase, mancaruri gratinate, etc.) sau dulci (muesli).
Efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de cel puțin 3 g de beta-glucani.
Consumul a 2 linguri de Tarate de ovaz (aproximativ 16g) contine 1g de beta -glucani.
Este motivul pentru care si-au castigat de-a lungul timpului un loc de frunte in dietele de slabit, una dintre cele mai cunoscute fiind dieta Dukan.
Prin faptul ca permit organismului sa elimine rapid, integral sau partial grasimile si glucidele din alimentele mancate intr-o zi, taratele de ovaz reusesc sa reduca numarul caloriilor ingerate.
Fibrele nu sunt asimilate de organismul nostru.
Bogata in fibre si sursa de proteine, este un ajutor ideal pentru o buna igiena intestinala.
Tarate de ovaz, 200g, eco-bio - Primeal Priméal va invita sa descoperiti una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare pentru mese sanatoase! Caracteristici: produse bio aditiv alimentar Taratele sunt partea exterioara a boabelor unor cereale (cu precadere grau si ovaz)