Tarta cu caise, fara gluten, eco-bio, 52g - Sottolestelle Tarta cu caise, fara gluten, eco-bio, 52g - Sottolestelle Ingrediente făină de orez*, cremă de alune* 30% (zahăr din trestie*, ulei de floarea soarelui*, pastă de alune* 11%, pulbere de cacao cu conținut scăzut de grăsimi* 9%, unt de cacao*, emulsfiant: lecitină de floarea soarelui
Extract de vanilie bourbon*), zahăr din trestie*, amidon de cartofi*, amidon de porumb*, ulei de floarea soarelui*, dextroză*, făină de lupin*, emulsifiant: lecitină de floarea soarelui; agent de creștere: carbonat de sodiu; agent de îngroșare: gumă de xantan, sare, aromă naturală de vanilie*.
Mod de utilizare O gustare sanatoasa Mod de prezentare 52 grame Tarta cu caise, fara gluten, eco-bio, 52g - Sottolestelle Alege acum Tarta cu caise, fara gluten, eco-bio, 52g - Sottolestelle si bucura-te de beneficii!. *Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Tarta cu caise, fara gluten, eco-bio, 52g - Sottolestelle Tarta cu caise, fara gluten, eco-bio, 52g - Sottolestelle Ingrediente făină de orez*, cremă de alune* 30% (zahăr din trestie*, ulei de floarea soarelui*, pastă de alune* 11%, pulbere de cacao cu conținut scăzut de grăsimi* 9%, unt de cacao*, emulsfiant: lecitină de floarea soarelui
Extract de vanilie bourbon*), zahăr din trestie*, amidon de cartofi*, amidon de porumb*, ulei de floarea soarelui*, dextroză*, făină de lupin*, emulsifiant: lecitină de floarea soarelui; agent de creștere: carbonat de sodiu; agent de îngroșare: gumă de xantan, sare, aromă naturală de vanilie*