Tastatura laptop Lenovo F30, F30A - MMD


Tastatura laptop Lenovo F30, F30A
48.82 Lei

Disponibil

(27-06-2022)
Cumpara de la evomag.ro

Produs vandut de evomag.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara tastatura laptop lenovo mmd de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru tastatura laptop lenovo mmd

Tastaturile de laptop Lenovo comercializate sunt noi, originale, de inalta calitate, sunt fabricate de cei mai renumiti producatori de echipamente IT, recunoscuti ca lideri in acest domeniu: Chicony, Compal, Darfon Electronics, Sunrex, etc. - Indepartarea depunerilor de orice fel de pe Tastatura se face cu ajutorul unui spray cu aer comprimat si a unui kit special de curatare.. - Dezinfectarea, curatarea, stergerea tastaturii sa se faca doar cu o laveta foarte putin umezita cu alcool medicinal sau cu alcool izopropilic.
Cum curat / intretin tastatura? - Intotdeauna inainte de a efectua operatia de curatare a tastaturii deconectati laptop-ul de la orice sursa de energie: incarcator, baterie.
Verificati cu atentie panglica/fisa de conectare si pozitia ei, sistemul de prindere(suruburi, clipsuri). - Identificarea, alegerea tastaturii presupune si compararea pozelor de pe site cu modelul dumneavoastra de tastatura. - Dupa Serie, Model, Part Number Tastatura; aceste informatii le gasim pe eticheta de pe spatele tastaturii.
Cum identific Tastatura de care am nevoie? - Dupa marca si modelul Laptop-ului. - Datorita uzurii in timp. - Datorita detiorarii mecanismului din plastic a tastei: rupere, etc. - Stergerea / Curatarea tastaturii sa facut cu o laveta cu prea mult lichid imbibat.
Din ce cauza NU mai functioneaza tastatura? - Cea mai frecventa cauza de nefunctionalitate a unei tastaturi de laptop apare in momentul in care sau scapat lichide: apa, suc, cafea, ceai, etc.
Tastatura este compatibila cu urmatoarele modele de laptop Lenovo: - Seriile laptop Lenovo F30, F30A Part Number, model, type, serie compatibil(a) Tastatura laptop Lenovo: AECW3LVU020, CW3, C07081000UQ, etc.
Acesta este motivul pentru care nu exista tastaturi inchaftermarketinch deci tastaturile de laptop nu pot fi falsificate, aceasta problema pur si simplu nu exista! Tastaturile comercializate de societatea noastra sunt exact la fel ca si cele instalate de catre producatorii de Laptop-uri.
Productia de tastaturi este un proces foarte complex, care necesita costuri uriase in cercetare si in fabricatie.
Lenovo NU fabrica tastaturi.
Tastaturile de laptop Lenovo comercializate sunt noi, originale, de inalta calitate, sunt fabricate de cei mai renumiti producatori de echipamente IT, recunoscuti ca lideri in acest domeniu: Chicony, Compal, Darfon Electronics, Sunrex, etc


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse