Autoarea ne arata care sunt adevaratele responsabilitati ale unui parinte, demonteaza o parte dintre asteptarile si preconceptiile privind cresterea si educarea celor mici si ne ofera modalitati de gestionare a situatiilor bine-cunoscute: cum sa nu ne pierdem rabdarea, cand trebuie sa-si ceara copiii intr-adevar scuze, conflictele dintre frati, cum le formam stima de sine, provocarile pe care le aduce intrarea in adolescenta, cum le vorbim despre sexualitate, ce e de facut cu ecranele si ce masuri sa luam in cazul bullyingului.
Yedioth Ahronoth Alte carti aparute la Editura Curtea Veche disponibile pe Librex.ro: Fituici de parenting Tantrum Copii anxiosi Nicio rusine.
Makor Rishon Einat Nathan este maestra parentingului pentru parintii mileniali.
The New York Times O carte care nu se teme sa dezbata cele mai tulburatoare probleme legate de cresterea copiilor, dar intr-un mod tandru si linistitor.
The New York Times Ne aflam aici, ne spune Einat Nathan, ca sa plantam semintele optimismului, ca sa le oferim copiilor o scurtatura si, atunci cand viata ne arunca in fata un refuz, stim ca ne asteapta inca multe aprobari in viitor.
Book Riot Nathan surprinde minunat ce inseamna sa fii parinte.
Gal Gadot Nathan are o abordare prietenoasa, analizeaza starile si emotiile parintilor pe indelete si surprinde adevaratul sens al relatiei dintre parinti si copii.
Parentingul pozitiv va face lumea mai buna.
Forbes Empatica, profunda, plina de intelepciune si iubire.
Modelul nou de parenting propus de Einat Nathan ofera un plan de actiune care cuprinde atat instructiuni clare, cat si compasiune.
Israelul este cunoscut pentru inovatiile in materie de crestere a copiilor.
In ciuda grijilor si frustrarilor noastre, ca parinti, avem la indemana un instrument foarte simplu: construirea unei relatii apropiate si pline de iubire cu copilul nostru.
Autoarea ne arata care sunt adevaratele responsabilitati ale unui parinte, demonteaza o parte dintre asteptarile si preconceptiile privind cresterea si educarea celor mici si ne ofera modalitati de gestionare a situatiilor bine-cunoscute: cum sa nu ne pierdem rabdarea, cand trebuie sa-si ceara copiii intr-adevar scuze, conflictele dintre frati, cum le formam stima de sine, provocarile pe care le aduce intrarea in adolescenta, cum le vorbim despre sexualitate, ce e de facut cu ecranele si ce masuri sa luam in cazul bullyingului