Ulei Bio Esential Salvie (Salvia officinalis), 10ml, Sonnentor - Sonnentor


Ulei Bio Esential Salvie (Salvia officinalis), 10ml, Sonnentor
48.14 Lei

Disponibil

(24-03-2023)
Cumpara de la sensiblu.com/

Produs vandut de sensiblu.com/

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara ulei bio esential sonnentor de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru ulei bio esential sonnentor

 Brand-ul Sonnentor are ca deviza “  Unde bucuria creste in mod natural”  si se bazeaza pe comertul echitabil si durabil si pe agricultura ecologica din intreaga lume, indiferent daca materiile prime provin din Austria sau Tanzania.  Uleiul Bio Esential Salvie ajuta la intarirea memoriei si este produs prin distilarea cu abur a frunzelor uscate.
Ingrediente: 100% salvie, distilare cu aburi din planta Forma de prezentare: 10 ml..
Continuati clatirea.• A nu se lasa la indemana copiilor. • Pastrati recipientul intr-un loc bine ventilat.
Indepartati lentilele de contact daca este posibil.
Nu provocati varsaturi. • In caz de contact cu ochii: Clatiti cu atentie cu apa timp de cateva minute.
Acest lucru creeaza o clima placuta in camera.  Atentie: • Lichid si vapori inflamabili.• Nociv in caz de inghitire. • Poate fi fatal in caz de inghitire si daca intra in caile respiratorii, poate cauzairitarea pielii sau provoca o reactie alergica cutanata. • Toxic pentru mediul acvatic, cu efecte pe termen lung. • In cazul inghitirii: Apelati la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA sau la un medic.
Difuzoare electrice Uleiurile sunt, de asemenea, ideale pentru utilizarea intr-un difuzor electric. 3.
Lampa de aromaterapie Se dilueaza cinci pana la zece picaturi de Ulei esential, diluat cu apa, in lampa de aromaterapie si creeaza o atmosfera cereasca in sufragerie intr-o clipa.
Piatra ceramica Puneti doar trei pana la cinci picaturi de Ulei Esential pe o piatra ceramica si bucurati-va pe deplin de mireasma! 2.
Poate fi gasita in multe solutii de spalare a gurii.
Uleiul Esential este natural 100% pur, obtinut din Agricultura Ecologica, certificata si controlata, BIO - ECOLOGIC conform standardului Non-Alimentar al ABG (Austria Bio Garantie).  Mod de utilizare:  1.
Salvia este stimulanta si este adesea folosita pentru ingrijirea orala.  Brand-ul Sonnentor are ca deviza “  Unde bucuria creste in mod natural”  si se bazeaza pe comertul echitabil si durabil si pe agricultura ecologica din intreaga lume, indiferent daca materiile prime provin din Austria sau Tanzania.  Uleiul Bio Esential Salvie ajuta la intarirea memoriei si este produs prin distilarea cu abur a frunzelor uscate


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse