Descriere YEO:
Ulei de galbenele macerat la - Disponibil la putereaplantelor.ro
Pe YEO găsești Ulei de galbenele macerat la de la Pronat, în categoria Uleiuri uz cosmetic.
Indiferent de nevoile tale, Ulei de galbenele macerat la rece Bio 100 ml din categoria Uleiuri uz cosmetic îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 29.51 Lei
Caracteristicile produsului Ulei de galbenele macerat la
- Brand: Pronat
- Categoria: Uleiuri uz cosmetic
- Magazin: putereaplantelor.ro
- Ultima actualizare: 29-11-2024 01:35:30
Comandă Ulei de galbenele macerat la Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Ulei de galbenele macerat la de la putereaplantelor.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Ulei de
galbenele macerat la
rece Bio Pronat 100 mlUlei de
galbenele macerat la
rece Bio -
macerat de
galbenele (Calendula Officinalis) in ulei de floarea soarelui. Unul din cele mai bune macerate pentru ten pentru pielea crapata a calcaielor puternic cicatrizant. Maceratul de galbenele poate fi folosit in diferite situatii majoritatea fiind legate de vindecarea pielii in special a celei degradate crapate uscate. Poate fi folosit si la iritatiile din zona scutecului sau la ranile aparute in primele zile de alaptat.Utilizari Ale uleiului de galbenele: sanatate si frumusete - are proprietati tonice sudorifice emenagoge si antispastice insa in principal se foloseste pentru ingrijirea pielii. Are o actiune puternic antiinflamatorie si medicinala fiind foarte util pentru ranile care se vindeca greu acnee ulcer rani asociate cu statul la pat vene varicoase iritatii eczeme si alte afectiuni asociate cu acestea. Poate trata afectiuni ale pielii care implica durere inflamatie si mancarimi. Uleiul de galbenele este foarte bun si pentru masaj pentru ca vindeca pielea o calmeaza si catifeleaza fiind ideal in combinatie cu alte uleiuri de masaj sau cu uleiuri purtatoare. gatit - inca din Evul Mediu petalele de galbenele erau considerate "sofranul saracului" fiind folosite pentru a da culoare branzeturilor untului si felurilor de mancare. In epoca Elizabetana atat petalele cat si frunzele se foloseau in salate desi frunzele s-au dovedit a avea un gust destul de intens. Petalele se foloseau pentru a da aroma supelor si tocanelor. Ce este macerarea? Macerarea este un proces fizic in care fructele florile frunzele radacinile sau alte parti ale plantelor sunt expuse o perioada de timp actiunii unui ulei neutru de cele mai multe ori ulei de floarea soarelui dezodorizat. Uleiul neutru ”trage” in el uleiurile volatile si alte principii active din planta supusa macerarii. Produsul final (solutia) se numeste macerat. In farmacie aceasta solutie se numeste "infuzie
rece". Nu trebuie sa existe procese chimice in timpul macerarii. Procesul de extractie se efectueaza la temperatura camerei de aici termenul "extract rece" sau "macerat rece". Avantajele macerarii la rece se regasesc cu siguranta in procesul delicat prin care se extrag ingredientele active ale plantei. Daca procesul de extractie este efectuat la temperatura ridicata (prin caldura adaugata) procesul este denumit digestie.Origine: Germania.
Ulei de galbenele macerat la rece Bio 100 ml - producator Pronat se regaseste in categoria Uleiuri din plante - Uleiuri uz intern si face parte din ofeta magazinul online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro Compozitie / ProspectUlei de floarea soarelui (Helianthus Annuus)* extract din flori de galbenele (Calendula Officinalis)*.n *din culturi certificate ecologic.AdministrareSe utilizeaza in stare pura aplicat pe piele sau combinat cu alte uleiuri vegetale sau uleiuri esentiale pentru aplicatii zilnice pe zonele inflamate iritate etc. Inclus in compozitii cosmetice pentru ten sau corp la faza uleioasa pentru realizarea de creme lotiuni unguente geluri uleiuri de masaj etc.