Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - GREENORGANICS Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional.
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - GREENORGANICS Alege acum Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - GREENORGANICS si bucura-te de beneficii!.
Prin urmare, acest Ulei scade incidenta aparitiei calculilor biliari.
Niciun alt Ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline! Uleiul de masline este foarte bine tolerat de catre stomac; potrivit studiilor, acesta previne aparitia ulcerului gastroduodenal si gastrita, si, totodata, stimuleaza secretia bilei si a hormonilor pancreatici intr-un mod mai natural si mai eficient decat medicamentele prescrise.
Potrivit studiilor realizate pana in prezent, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul `rau`) in timp ce creste nivelul de colesterol HDL (colesterolul `bun`).
Beneficiile medicale ale uleiului de masline se datoreaza atat continutului ridicat de acizi grasi monosaturati, cat si continutului ridicat de antioxidanti.
Totodata, acesta este singurul Ulei vegetal care poate fi consumat neprocesat - proaspat presat din masline.
Uleiul de masline este un suc natural care pastreaza gustul, aroma, vitaminele si proprietatile curative ale maslinelor.
Uleiul de masline este o bogata sursa de grasimi mononesaturate fiind unul din componentii principali in dieta mediteraneana.
Uleiul de masline , de categorie superioara, este obtinut direct printr-o extractie la rece a maslinelor si imbuteliat numai prin mijloace mecanice. este Bogat in acid oleic, acidul gras monosaturat fiind inclus in familiade acizi grasi esentiali.
Uleiul de masine este foarte gustos la rece pe paine prajita, peste si carne la gratar.
Uleiul de masline nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie.
Ulei de masline extravirgin presat la rece 500ml - ECO-BIO - GREENORGANICS Ulei virgin obtinut la o temperatura joasa, cu sistem de extractie traditional