Cumpara de la dermastore.ro

Ulei esential de Rozmarin (Rosmarinus Officinalis), 10ml - Ancient Wisdom - Ancient Wisdom


Ulei esential de Rozmarin (Rosmarinus Officinalis), 10ml - Ancient Wisdom
19 Lei

Disponibil

(27-05-2024)
Cumpara de la dermastore.ro

Produs vandut de dermastore.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara ulei esential de ancient wisdom de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru ulei esential de ancient wisdom

Este utilizat în preparatele cosmetice de revitalizare a pielii şi părului, în aplicaţii cutanate unde este nevoie de acţiune purifiantă, în special pentru tenul gras, scalpul problematic, căderea părului sau mătreaţă.
Recomandări, aplicaţii este un produs potrivit pentru toate tipurile de ten, îndeosebi pentru cel gras, acneic, seboreic revitalizarea şi tonifierea pielii revitalizarea scapului, în caz de mătreaţă, scalp iritat păr gras, căderea părului ameliorarea durerilor musculare şi stimularea circulaţiei periferice răceli, bronşită, sinuzită oboseală cronică, surmenaj fizic şi intelectual Sfaturi utilizare: este un produs ce nu se foloseşte ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice şi compoziţii pentru aromaterapie dozaj uzual recomandat în compoziţii cosmetice 0,5-2% ca ingredient în creme, loţiuni, tonere, seruri şi măşti pentru faţă ca ingredient în balsamuri, creme şi unguente specifice pentru tonifiere şi revitalizare, ameliorarea durerilor musculare şi articulare ca ingredient în deodorante, cremă de picioare inclus în preparate de igienă: şampoane, cleansere, geluri de duş 1-2 picături în doza zilnică de şampon ca ingredient în seruri capilare, frecţii pentru scalp prin vaporizare sau difuzare aeriană pentru a crea o atmosferă prielnică persoanelor afectate de surmenaj, astenie diluat în Ulei vegetal, aplicat prin masaj pe torace în caz de răceli, probleme respiratorii 2-3 picături în apă caldă pentru inhalaÈ›ii în caz de răceli, afecţiuni ORL alături de alte esenţe cu note de vârf, mijloc şide bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide.
Este folosit în aromaterapie în caz de răceli şi probleme respiratorii.
Este utilizat în preparatele cosmetice de revitalizare a pielii şi părului, în aplicaţii cutanate unde este nevoie de acţiune purifiantă, în special pentru tenul gras, scalpul problematic, căderea părului sau mătreaţă


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse