Unt de cacao nerafinat 40g - Herbavit Este obtinut prin presarea la rece a boabelor de cacao urmat de filtrarea mecanica a acesteia.
Prezentare Unt de cacao nerafinat: 40g Unt de cacao nerafinat 40g - Herbavit Alege acum Unt de cacao nerafinat 40g - Herbavit si bucura-te de beneficii!.
Mod de utilizare Unt de cacao nerafinat : Se poate folosi pentru prepararea produselor de patiserie, cofetarie.
Componenti principali Unt de cacao nerafinat : acid stearic acid oleic acid palmitic acid linoleic polifenoli teobromina tocoferoli tocotrineoli squalene fitosteroli Untul de cacao este solid la temperatura camerei, se topeşte la peste 35°C.
Untul de cacao are o culoare galbuie, cu aroma si gust de specific.
Unt de cacao nerafinat 40g - Herbavit Este obtinut prin presarea la rece a boabelor de cacao urmat de filtrarea mecanica a acesteia