– Struguri recoltati si selectati manual– Presare cu ciorchine intreg– Clarificare prin sedimentare– Fermentat in cisterne de inox cu racire– Minim 6 luni pastrare pe drojdii fine– Stabilizare tartrica prin temperatura naturala scazuta– Unica filtrare, inainte de imbuteliereRecomandari culinare:– tartar de somon– icre, caviar– fructe de mare la gratar– medalion de porc su sos desmantana cu rozmarin– carpaccio vitaFondata in 2012, Crama Bauer se remarca prin calitatea si distinctia vinurilor, produse prin vinificarea unor cantitati mici de struguri, din soiuri rare sau mai putin cunoscute iubitorilor de vinuri, culese de pe parcele vechi, bine ingrijite din inima Podgoriei Dragasani.. – Struguri recoltati si selectati manual– Presare cu ciorchine intreg– Clarificare prin sedimentare– Fermentat in cisterne de inox cu racire– Minim 6 luni pastrare pe drojdii fine– Stabilizare tartrica prin temperatura naturala scazuta– Unica filtrare, inainte de imbuteliereRecomandari culinare:– tartar de somon– icre, caviar– fructe de mare la gratar– medalion de porc su sos desmantana cu rozmarin– carpaccio vitaFondata in 2012, Crama Bauer se remarca prin calitatea si distinctia vinurilor, produse prin vinificarea unor cantitati mici de struguri, din soiuri rare sau mai putin cunoscute iubitorilor de vinuri, culese de pe parcele vechi, bine ingrijite din inima Podgoriei Dragasani.