VINIFICARE: Strugurii au fost culesi tarziu, pe data de 17 Septembrie 2016, manual, in ladite de 10kg.
Taninurile puternice, bine integrate.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 16-18ÂșC Eticheta reprezinta pictura artistei Angela Szabo Denumire de Origine: Banu Maracine DOC-CT
Maturare: 6 luni in baricuri noi de stejar romanesc..
In gust se remarca fructele rosii si negre de padure, vanilia si ciocolata neagra.
Fermentatia malolactica a avut loc in baricuri noi de stejar romanesc din Octombrie 2016 pana in Martie 2017 si a fost urmata de maturare timp de 6 luni.
NOTE DE DEGUSTARE: Culoare rosu rubiniu inchis cu reflexii violet.
In urma desciorchinarii fara zdrobire, boabele au ajuns fara presare in cuvele de inox unde a avut loc fermentatia alcoolica la temperatura controlata.
VINIFICARE: Strugurii au fost culesi tarziu, pe data de 17 Septembrie 2016, manual, in ladite de 10kg