De-a lungul timpului, Vinarte a investit resurse semnificative in terroir-ul de la Samburesti.
Inaintand in varsta, Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc capata o structura catifelata si arome complexe..
Pentru a surprinde in totalitate gustul plin si proaspat Cabernet Sauvignon &Cabernet Franc se recomanda a fi consumat la temperatura de 18*C.
Daca te numeri printre consumatorii care pastreaza vinul in conditii de pivnita pe o perioada mai indelungata, este important sa stii ca acest vin poate fi invechit la sticla timp de 4-6 ani.
Acest vin limpede, cu reflexe purpurii si gustul usor astringent pune in valoare in special preparatele din carne rosie.
Anume din acest loc incepe povestea cupajului Cabernet Sauvignon (60%) & Cabernet Franc (40%), un vin de exceptie, cu arome intense de coacaze, afine si nuante de piper negru.
De-a lungul timpului, Vinarte a investit resurse semnificative in terroir-ul de la Samburesti