Cabaretul a inceput la Paris la sfarsitul secolului al XV-lea.
O Cava de culoare galben aurie fara note verui, prezinta arome de mar, para si gust proaspat de gutuie cu usoare note de paine prajita si patiserie..
Aceasta Cava apartine categoriei Cava de Guarda Superior si este maturata minim 18 luni in sticla, unde are loc a doua fermentare si formarea de bule.
Cava Cabaret de la Castell D\'Or, de o calitate exceptionala, este inspirata din acest spirit original, cu pasiune pentru viata.
Fericirea, distractia si provocarea au fost foarte prezente in aceasta miscare care s-a raspandit in toata Europa si care a devenit un mod de interpretare a vietii.
Aceste spatii mai rafinate au devenit rapid locuri in care scriitorii, actorii, muzicienii si artistii s-au putut intalni si impartasi nu numai ideile si preocuparile lor culturale, ci si dragostea pentru viata.
Spre deosebire de tavernele tipice ale epocii, acestea serveau atat mancare, cat si vin.
Cabaretul a inceput la Paris la sfarsitul secolului al XV-lea