Zdrobitor de struguri, desciorchinator- 500kg/h In scopul eliberarii mustului din boabele de struguri pentru separarea de seminte, pielita si componentele solide ale pulpei, este necesara spargerea pielitei si destramarea miezului bobului.
Cu executa taieri foarte fine si precise Sailhope este destinata recoltarii strugurilor sau legumelor de tipul tomate, ardei, vinete etc., cat si taierii copililor si bratelor secundare. 
Specificatii tehnice foarfeca profesionala pentru recoltare vie cu lama ascutita,18 cm Sailhope: Lungime : 18 cm Greutate : 100 gr.
Se utilizeaza in viticultura, legumicultura, gradina etc..
Datorita lamelor ascutite este potrivita atat pentru recoltarea legumelor si fructelor cat si la taiatul florilor si strugurilor.
Beneficii client: – nu afecteaza gustul mustului (vinului) – greutate mica – usor de manevrat Avantaje produs: – confectionat din tabla vopsita antirugina – role de antrenare si zdrobire din material compozit cu o dantura speciala, astfel incat sa se asigure un pasaj de zdrobire sigur si continuu, progresiv; efortul depus fiind minim Capacitate cuva - 20.00000000 L Material - Inox Capacitate productie - 500Kg/Ora foarfeca recoltare vie – cules struguri cu lama ascutita,18 cm foarfeca pentru cules si recoltat struguri Sailhopefoarte usoara si simplu de folosit.
Intretinere Suportul si manivela vor fi protejate anticoroziv prin vopsire cu pulbere in camp electrostatic.
Zdrobitorul se va amplasa deasupra unui vas cu capacitate de minim 50L (butoi, putina) in care sa se colecteze strugurii zdrobiti Alimentarea cuvei zdrobitorului va fi facuta fara frunze sau parti lemnoase – altele decat ciorchinii strugurilor.
Inainte de utilizare se va spala bine zdrobitorul cu jet de apa.
Mod de utilizare: Zdrobitorul de struguri se amplaseaza deasupra butoiului unde se vor colecta strugurii zdrobiti si se invarte manivela.
Acest Zdrobitor este indispensabil oricarei gospodarii.
Operatia tehnologica initiala din cadrul prelucrarii primare a strugurilor este zdrobirea bobitelor si separarea ciorchinilor (desciorchinarea).
Aceasta operatie ce poarta numele de zdrobire, trebuie sa satisfaca anumite conditii de care depinde calitatea mustului obtinut.
Zdrobitor de struguri, desciorchinator- 500kg/h In scopul eliberarii mustului din boabele de struguri pentru separarea de seminte, pielita si componentele solide ale pulpei, este necesara spargerea pielitei si destramarea miezului bobului