Descriere - Azuki este un fel de fasole cu Boabe mici, de culoare rosie, cu o dunga alba pe una dintre parti.
- Considerata in Japonia a fi \'regina fasolei\' are proprietati benefice pentru ficat si rinichi.
- Este un diuretic natural si poate ajuta atunci cand se urmareste eliminarea excesului de lichide.
din corp.
- Fasolea Azuki este bogata in proteine si foarte saraca in grasimi.
Proprietati - Indicata in astenie, oboseala, este remineralizanta, nutritiva, energizanta.
- Stimuleaza lactatia proaspetelor mamici.
- Azuki este bogata in proteine si in acelasi timp, este una dintre cele mai sarace in grasimi varietati de fasole.
- Potrivit medicinei traditionale chineze, fasolea Azuki este indicata pentru tonificarea vezicii urinare si a aparatului reproducator.
Continut - O punga contine 500 de grame de fasole Boabe Azuki, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: fasole Azuki*, *=agricultura ecologica.
Consum - Fiarta, la prepararea diverselor mancaruri sau in salate.
- Prin fierbere si condimentare obtineti o pasta rosie, o exotica fasole batuta, pe care o puteti consuma simpla, sau folosi ca umplutura, ori topping.
.
Descriere - Azuki este un fel de fasole cu Boabe mici, de culoare rosie, cu o dunga alba pe una dintre parti.
- Considerata in Japonia a fi \'regina fasolei\' are proprietati benefice pentru ficat si rinichi.
- Este un diuretic natural si poate ajuta atunci cand se urmareste eliminarea excesului de lichide.
din corp.
- Fasolea Azuki este bogata in proteine si foarte saraca in grasimi.
Proprietati - Indicata in astenie, oboseala, este remineralizanta, nutritiva, energizanta.
- Stimuleaza lactatia proaspetelor mamici.
- Azuki este bogata in proteine si in acelasi timp, este una dintre cele mai sarace in grasimi varietati de fasole.
- Potrivit medicinei traditionale chineze, fasolea Azuki este indicata pentru tonificarea vezicii urinare si a aparatului reproducator.
Continut - O punga contine 500 de grame de fasole Boabe Azuki, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: fasole Azuki*, *=agricultura ecologica.
Consum - Fiarta, la prepararea diverselor mancaruri sau in salate.
- Prin fierbere si condimentare obtineti o pasta rosie, o exotica fasole batuta, pe care o puteti consuma simpla, sau folosi ca umplutura, ori topping.