Zacusca Topoloveni cu ciuperci este obtinuta din legume proaspete cu adaos de sos de tomate si ciuperci, preparata dupa retete traditionale.
kJ pe 100g sau 100ml – 536
kcal pe 100g sau 100ml – 128
Grasimi (g sau ml) – 10.1
din care acizi grasi saturati (g sau ml) – 1.8
Glucide (g sau ml) – 9.26
din care zaharuri (g sau ml) – 0.1
Sare (g sau ml) – 1
Fibre (g sau ml) – 1.76
Proteine (g sau ml) – 1.08
Vinete coapte min.
Dupa deschidere recomandam a se pastra la rece si a se consuma in maxim 48 de ore.
. 12%, ceapa, morcov, ulei de floarea soarelui, pasta de tomate, ciuperci 5%, sare, condimente naturale.
Cantitate neta (kg/buc/l): 0.3
Tara origine: Romania
Caracteristici: fara conservanti, fara coloranti.
Conditii pastrare si/sau preparare: A se pastra la temperaturi cuprinse intre 4 si 25 grade Celsius. 45%, rosii, ardei copt min.
Zacusca Topoloveni cu ciuperci este obtinuta din legume proaspete cu adaos de sos de tomate si ciuperci, preparata dupa retete traditionale.
kJ pe 100g sau 100ml – 536
kcal pe 100g sau 100ml – 128
Grasimi (g sau ml) – 10.1
din care acizi grasi saturati (g sau ml) – 1.8
Glucide (g sau ml) – 9.26
din care zaharuri (g sau ml) – 0.1
Sare (g sau ml) – 1
Fibre (g sau ml) – 1.76
Proteine (g sau ml) – 1.08
Vinete coapte min