Cu secole in urma, Ciocolata era considerata mai pretioasa decat aurul.
Descoperiti, asadar, cat de sanatoasa poate fi Ciocolata (mai ales cea neagra, amara si bogata in cacao) si de ce nu ar trebui sa lipseasca din nici un regim alimentar echilibrat..
In plus, ne ofera 20 de retete delicioase, adaptate cu ajutorul unui maestru-cofetar renumit.
Sustinut de argumente de ordin stiintific, Michel Montignac demonteaza toate preconceptiile legate de acest aliment, analizand calitatile nutritive de exceptie si efectele benefice pe care le are asupra organismului nostru.
Putini cunosc totusi binefacerile ei asupra sanatatii, cantonati in prejudecata ca Ciocolata ingrasa.
Ca orice lucru foarte bun, Ciocolata este inconjurata de un aer de mister, pericol si interdictie.
Cu greu ne putem imagina o persoana careia sa nu-i placa ciocolata, mai ales ca exista nenumarate forme si sortimente.
Chiar si in prezent ea a ramas un sinonim al luxului si al delectarii, probabil, cel mai iubit aliment dulce din lume.
Cu secole in urma, Ciocolata era considerata mai pretioasa decat aurul