Cumpara de la bookcity.ro

Harta de drumetie - Muntii Maramuresului - Ed 2 - Schubert Franzke


Harta de drumetie - Muntii Maramuresului - Ed 2
18 Lei

Disponibil

(31-05-2024)
Cumpara de la bookcity.ro

Produs vandut de bookcity.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara harta de drumetie schubert franzke de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru harta de drumetie schubert franzke

Muntii Maramuresului (cunoscuti adeseori si sub denumirea Carpatii Padurosi, gresit atribuita in ultima vreme doar partii lor nordice) sunt o grupa muntoasa a Carpatilor Maramuresului si Bucovinei, apartinand de lantul muntos al Carpatilor Orientali.
Umbrirea si curbele de nivel scot in evidenta relieful, usurand orientarea. Aplicatiile disponibile pe platformele iOS si Android vor risipi aura nostalgica a hartii, conferind produsului complexitatea tehnica obligatorie secolului in care traim. Sa va bucurati de aceasta harta, sus pe culmile insorite ale Muntilor Maramuresului, scrutand in zare culmile vecine, cele care vor da in curand numele urmatoarelor harti din colectia „Muntii Nostri”. .
Harta contine si un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util in masurarea rapida a distantelor pe harta.
Fiecare traseu are o caseta tehnica continand: marcajul turistic verificat pe teren, ruta traseului, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcus total, coborare totala, timp de parcurgere dus-intors, practicabilitate in functie de anotimp etc.
Acestea sunt descrise in detaliu in limbile romana si engleza, unele trasee avand atasate imagini reprezentative.
Totul este la indemana, exact acolo unde este necesar, fiind utila atat pasionatilor de drumetii cat si profesionistilor. Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul.
Este usor de citit si simplu de utilizat datorita stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert Franzke si datorita structurarii practice ale informatiilor. borzaeana). Harta Muntilor Maramuresului poarta indicativul MN08, ceea ce-nseamna ca este al optulea numar din colectia „Muntii Nostri”. Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere si s-a tiparit pe hartie rezistenta la umiditate.
Aceasta adaposteste o specie de planta cunoscuta de localnici sub denumirea populara de lingurea (Cochelaria pyrineaca var.
Tomnatec (1.618). Stancariile Salhoi - Zambroslavele, arie naturala protejata de tip geologic, botanic si peisagistic. in versantul drept al Vf.
Acesta este situat in nord-estul judetului Maramures, pe teritoriile administrative ale oraselor Borsa si Viseu de Sus si pe cele ale comunelor Poienile de sub Munte, Repedea, Petrova, Bistra, Moisei si Viseu de Jos. Parcul include patru rezervatii naturale de interes national corespunzatoare categoriei a IV-a IUCN; astfel: Varful Farcau - Lacul Vinderelu - Varful Mihailecu (rezervatie naturala de tip geologic, florisic si peisagistic) ce adaposteste raritati floristice, printre care: afin vanat, floare de colt, bumbacarita sau vulturica. Cornu Nedeii - Ciungii Balasanii - arie naturala de tip faunistic instituita in scopul protejarii cocosului de mesteacan, o specie de pasare din familia fazanilor. Poiana cu narcise Tomnatec - Sehleanu, rezervatie naturala de tip floristic si peisagistic creata in scopul protejarii unei comunitati de narcise din specia Narcissus radiiflorus care vegeteaza la o altitudine de 1600 m.
Farcau) se afla in partea nordica a Orientalilor, invecinandu-se la est cu Obcinele Bucovinei, la sud cu Muntii Rodnei si Depresiunea Maramuresului, iar la nord cu Masivul Rakhiv, din tara vecina, Ucraina. Parcul Natural Muntii Maramuresului este o arie protejata de interes national ce corespunde categoriei a V-a IUCN (parc natural de tip peisaj terestru), desemnata in scopul protejarii biodiversitatii si mentinerii intr-o stare de conservare favorabila a florei spontane si faunei salbatice, precum si a unor habitatelor naturale aflate in arealul parcului. in Vf.
Se intind in cea mai mare parte pe teritoriul actual al Ucrainei si in sud pe teritoriul nordic al Romaniei, respectiv inchid la nord si est Depresiunea Maramures. Muntii Maramuresului (cel mai inalt masiv montan aflat la granita nordica a tarii, ce atinge altitudinea maxima de 1.957 m.
Muntii Maramuresului (cunoscuti adeseori si sub denumirea Carpatii Padurosi, gresit atribuita in ultima vreme doar partii lor nordice) sunt o grupa muntoasa a Carpatilor Maramuresului si Bucovinei, apartinand de lantul muntos al Carpatilor Orientali


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse