Beneficii Institutul de Apicultura Miere de Rapita:Mierea de Rapita cristalizeaza foarte repede si are o textura fina si cremoasa, fiind usor tartinabila, iar gustul sau este deosebit, fiind mai putin dulce comparativ cu al celorlalte tipuri de miere
Datorita continutului bogat in glucoza, magneziu si potasiu, mierea de Rapita poate fi consumata in perioadele de efort fizic si intelectual intens, furnizand nutrienti valorosi la nivel muscular si nervos
Cristalizarea mierii este un proces natural si o garantie a calitatii.
Ingrediente Institutul de Apicultura Miere de Rapita:Miere rapita.
Informatii nutritionale/100g:1254 kj/300kcal/100 g.
Mod de consum Institutul de Apicultura Miere de Rapita:Consumul de Miere se recomanda oricarei categorii de varsta:in cazul copiiilor favorizeaza absorbtia calciului in oase in perioada de crestere si dezvoltare, impiedicand aparitia tulburarilor de crestere;in cazul varstnicilor reduce riscul aparitiei fracturilor, contribuind la mentinerea sanatatii sistemului osos si la o recuperare mai rapida post-fracturi;adultului activ ii asigura echilibrul optim de vitamine, minerale si carbohidrati necesar in perioadele de surmenaj si efort fizic si intelectual intens..
Beneficii Institutul de Apicultura Miere de Rapita:Mierea de Rapita cristalizeaza foarte repede si are o textura fina si cremoasa, fiind usor tartinabila, iar gustul sau este deosebit, fiind mai putin dulce comparativ cu al celorlalte tipuri de miere
Datorita continutului bogat in glucoza, magneziu si potasiu, mierea de Rapita poate fi consumata in perioadele de efort fizic si intelectual intens, furnizand nutrienti valorosi la nivel muscular si nervos
Cristalizarea mierii este un proces natural si o garantie a calitatii.
Ingrediente Institutul de Apicultura Miere de Rapita:Miere rapita.
Informatii nutritionale/100g:1254 kj/300kcal/100 g.
Mod de consum Institutul de Apicultura Miere de Rapita:Consumul de Miere se recomanda oricarei categorii de varsta:in cazul copiiilor favorizeaza absorbtia calciului in oase in perioada de crestere si dezvoltare, impiedicand aparitia tulburarilor de crestere;in cazul varstnicilor reduce riscul aparitiei fracturilor, contribuind la mentinerea sanatatii sistemului osos si la o recuperare mai rapida post-fracturi;adultului activ ii asigura echilibrul optim de vitamine, minerale si carbohidrati necesar in perioadele de surmenaj si efort fizic si intelectual intens.