Cumpara de la republicabio.ro

Mix de faina pentru focaccia FARA GLUTEN Biovegan, bio, 500g - Biovegan


Mix de faina pentru focaccia FARA GLUTEN Biovegan, bio, 500g
26.23 Lei

Disponibil

(01-06-2024)
Cumpara de la republicabio.ro

Produs vandut de republicabio.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara mix de faina biovegan de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru mix de faina biovegan

Descriere - Amestec de faina bio, vegan si FARA GLUTEN pentru o foccacia ca la restaurantele italienesti, cu ingrediente putine si foarte usor de facut, ideala pentru cina, picnic sau ca aperitiv.
- Cu faina integrala de mei, orez si tarate de psyllium care asigura o buna digestie si un continut bogat de minerale si substante nutritive.
- Un mix din ingrediente ecologice atent selectionate.
Lasati aluatul sa se odihneasca din nou timp de 15 minute.
- Aluatul se stropeste cu 2 linguri de ulei de masline, se pot adauga rosii taiate, ardei, usturoi, rozmarin, sare ori alte mirodenii si se baga la cuptor.
- Coaceti focaccia timp de 25 de minute cu convectie sau 35 de minute cu caldura de sus/de jos.
- Lasati painea sa se raceasca pe un gratar inainte de a o savura.
.
- Se aseaza aluatul obtinut pe o tava tapetata cu hartie de copt si se modeleaza cu spatula un dreptunghi de aproximativ 25 x 30 cm.
Totul se amesteca bine cu mixerul manual, la viteza mica timp de 1 minut si apoi timp de 4 minute la cea mai mare viteza.
- Acoperiti cu un prosop umed si curat si lasati aluatul sa creasca intr-un loc caldut timp de 45 de minute.
- Preincalziti cuptorul la 200°C pentru ventilator sau 225°C pentru caldura de sus/de jos si puneti in cuptor un vas rezistent la cuptor umplut cu apa.
- Acest amestec de paine con?ine 500g din care se obtin aproximativ 910g focaccia.
Continut - O punga contine 500 g mix de faina pentru foccacia FARA gluten, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: amidon de porumb*, fainade orez* integral, amidon de tapioca*, fainaalbade orez*, amidon de cartofi*, fainade mei integral*, fainade porumb *, tarate de psyllium*, sare, maia de quinoa* (94% produse de quinoa macinate* , produse macinate din orez*), must de struguri concentrat*, *=provin din cultura organica controlata.
- Valori nutritionale per 100 g: kj: 959, kcal: 227, grasimi: 4.8g, acizi grasi saturati: 0.8g, glucide: 43g, zaharuri: 1.1g, fibre: 1.9g, proteine: 2g, sare: 1.2g.
Utilizare - Mixul de faina se pune intr-un bol incapator, se adauga un pliculet de drojdie uscata, apoi 550 ml apasi 3 linguri de ulei de masline.
- Ingrediente bogate in minerale si alte substante nutritive.
- faina integrala avand un continut bogat in fibre asigura un bun tranzit intestinal.
- Produs certificat FARA gluten.
Proprietati - Cu un gust placut, acest mix de faina va va ajuta sa obtineti o foccacia rafinata si usoara.
Descriere - Amestec de faina bio, vegan si FARA GLUTEN pentru o foccacia ca la restaurantele italienesti, cu ingrediente putine si foarte usor de facut, ideala pentru cina, picnic sau ca aperitiv.
- Cu faina integrala de mei, orez si tarate de psyllium care asigura o buna digestie si un continut bogat de minerale si substante nutritive.
- Un mix din ingrediente ecologice atent selectionate


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse