Miau Miau Mancare umeda pisici cu carne de pui si ficat in sos, 100 g
Pliculete cu carne de pui si ficat in sos 100 g Miau-Miau contin o Hrana completa cu carne de pui si ficat pentru pisici adulte din toate rasele.
Ingrediente: carne si produse de origine animala (min.
Alti aditivi: conservanti, arome, antioxidanti.
INGREDIENTE ANALITICE: proteina bruta 29 %, umiditate 10 %, uleiuri si grasimi brute 10 %, cenusa bruta 5 %, fibra bruta 3 %.
pentru hrana CATJOY 1kg, recomandarile de hranire sunt:
VARSTA/GREUTATE PISICA | Ratie zilnica |
junior | 30-70 g |
2-4 kg | 55-95 g |
4-7 kg | 95-145 g |
pisica gestanta | 150-160 g |
COMPOZITIE: cereale, carne si derivate animale (pasare 4%), derivate de origine vegetala, peste si derivate de peste, uleiuri si grasimi, minerale.
ADITIVI NUTRITIONALI/KG: 
Vit.
Hrana se ofera la temperatura camerei, iar dupa deschiderea ambalajului poate fi pastrata la frigider si consumata intr-un interval de maxim 2 zile.
CATJOY Hrana uscata pentru Pisici, cu pasare, 1 kg
CATJOY 1 kg este o Hrana uscata completa pentru pisici de orice varsta. 4% ficat), cereale, uleiuri si grasimi, extracte de proteine vegetale, minerale.
Aditivi/kg: aditivi dietetici: Vitamina D3 (colecalciferol) 203 u.
I., Vitamina E (acetat de alfatocoferil) 13,50 mg, Vitamina B1 (tiamina mononitrat) 0,90 mg, zinc (sulfat de zinc monohidrat) 19 mg, mangan (oxid de mangan) 10,70 mg, iod (iodura de potasiu) 1,17 mg, glicina 2,90 g.
Aditivi tehnologici: guma tara 1,10 g.
Aditivi senzoriali: colorant, aroma de carne de vita.
Analiza nutritionala: umiditate 81%, proteina bruta 8%, uleiuri si grasimi brute 4,50%, fibre brute 0,30%, cenusa bruta 3%, taurina 200 mg/kg.
Instructiuni de hranire: pisica trebuie sa aiba la dispozitie apa proaspata. 4% carne de pui, min.
Miau Miau Mancare umeda pisici cu carne de pui si ficat in sos, 100 g
Pliculete cu carne de pui si ficat in sos 100 g Miau-Miau contin o Hrana completa cu carne de pui si ficat pentru pisici adulte din toate rasele.
Ingrediente: carne si produse de origine animala (min