Perle cu miere de Manuka, MGO 250+, 100g, Albina Carpatina [6426495291053] Proprietati:
- propolis, extract de acerola (vitamina C naturala) si ulei esential de lamai;
- mierea de Manuka provine din nectarul florilor arbustului de Manuka (Leptospermum scoparium), originar din Noua Zeelanda si are proprietati unice datorate compusului natural Metilglioxal (MGO);
- propolisul contine bioflavonoide, uleiuri volatile, oligoelemente, balsamuri si rasini;
- fructele de acerola, datorita vitaminei C naturale continute, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si a sistemului nervos, la reducerea oboselii si a extenuarii, metabolismului energetic normal, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;
- fructele de acerola sustin vitalitatea si energia si sunt utile in caz de oboseala;
- uleiul de lamai are efect calmant si placut asupra gatului, faringelui si corzilor vocale. Prezentare:
100g.
Nu este recomandat persoanelor alergice la produsele apicole, cu intoleranta la fructoza, copiilor sub 3 ani si persoanelor diabetice.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
Consumul excesiv poate avea efect laxativ. Precautii:
A nu se depasi doza recomandata ptr consumul zilnic. Ingrediente:
Zahar (60%), sirop de glucoza (31.6%), miere de Manuka MGO 250+(5%), propolis (2%), extract apos din fructe de Acerola (malpighia glabra) cu 17 % vitaminaC-(1%), ulei esential de lamai(Citrus limonum L) (0.4%). Mod de utilizare:
6 perle/zi, intre mese.
Perle cu miere de Manuka, MGO 250+, 100g, Albina Carpatina [6426495291053] Proprietati:
- propolis, extract de acerola (vitamina C naturala) si ulei esential de lamai;
- mierea de Manuka provine din nectarul florilor arbustului de Manuka (Leptospermum scoparium), originar din Noua Zeelanda si are proprietati unice datorate compusului natural Metilglioxal (MGO);
- propolisul contine bioflavonoide, uleiuri volatile, oligoelemente, balsamuri si rasini;
- fructele de acerola, datorita vitaminei C naturale continute, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si a sistemului nervos, la reducerea oboselii si a extenuarii, metabolismului energetic normal, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;
- fructele de acerola sustin vitalitatea si energia si sunt utile in caz de oboseala;
- uleiul de lamai are efect calmant si placut asupra gatului, faringelui si corzilor vocale