Cumpara de la bookcity.ro

Ritz si Escoffier Hotelierul maestrul bucatar si ascensiunea clasei de lux - Corint


Ritz si Escoffier Hotelierul maestrul bucatar si ascensiunea clasei de lux
67.5 Lei

Disponibil

(18-05-2024)
Cumpara de la bookcity.ro

Produs vandut de bookcity.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara ritz si escoffier corint de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru ritz si escoffier corint

• Best Cookbooks and Food Books (2018), conform Huffington Post;• Cea mai buna carte de non-fictiune (2018), potrivit The Los Angeles Public LibraryO calatorie in timp, la cumpana secolelor XIX–XX, cand ilustrul hotelier Cesar Ritz si faimosul chef Auguste Escoffier si-au unit fortele la Savoy pentru a uimi lumea intreaga cu luxul modern al bine-cunoscutului hotel londonez. - The EconomistTraducere din limba engleza de Ioana Adam.. - Booklist Cand mancati Peach Melba sau cand beti Grand Marnier, ar trebui sa le multumiti lui Ritz si Escoffier, pentru ca ei le-au denumit astfel, iar apoi le-au popularizat. - Publishers Weekly  [O] relatare plina de viata, presarata cu multe anecdote, nu doar o dubla biografie ce curge usor, ci si o istorie incitanta despre un moment de cotitura din evolutia industriei hotelurilor si restaurantelor. [...] O carte savuroasa despre un episod definitoriu pentru istoria culinara. - Toronto Star Un stil alert si o documentare impecabila. - Wall Street Journal A fost Ritz primul influencer , asa cum se spune in prezent? Negustor de visuri la sfarsit de Epoca Victoriana, el nu a fost doar fondatorul cosmopolitismului de tip nou, ci si vestitorul hotelurilor ca «mod de viata» si a mancarii ca manifestare a culturii populare.
Autorul a reusit sa evoce cu mult succes atmosfera sfarsitului de secol la Londra si personalitatile celor doi oameni care au jucat un rol esential in acele vremuri ce debordau de optimism.
Colaborand la Savoy - hotel care primea clienti fideli si, uneori, pofticiosi din cale-afara, precum Oscar Wilde si Sarah Bernhardt , Escoffier inova in domeniul bucatariei moderne si influenta decisiv gastronomia franceza, iar Ritz infiinta primul hotel de lux din lume.  Ritz and Escoffier se citeste ca un roman.
Din paginile volumului veti afla cum ilustrul hotelier Cesar Ritz si faimosul chef Auguste Escoffier si-au unit fortele la Savoy, pentru a uimi lumea intreaga cu luxul modern al acestui bine-cunoscut hotel londonez, unde melanjul dintre evreii americani si inalta societate britanica anunta aparitia unei noi ordini sociale si ascensiunea clasei de mijloc.  Barr recreeaza atmosfera palpitanta a perioadei din ajunul Primului Razboi Mondial, La Belle Epoque, atunci cand aristocratia britanica a atins apogeul, femeile au inceput sa iasa la restaurant neinsotite, iar noii imbogatiti americani si industriasii lipsiti de tact socializau la Londra, etalandu-si bunurile de lux.
In aceasta carte care abunda in scandaluri si povesti despre opulenta, Luke Barr ii poarta pe cititori intr-o calatorie in timp, in Londra si Parisul de la cumpana secolelor XIX-XX. • Best Cookbooks and Food Books (2018), conform Huffington Post;• Cea mai buna carte de non-fictiune (2018), potrivit The Los Angeles Public LibraryO calatorie in timp, la cumpana secolelor XIX–XX, cand ilustrul hotelier Cesar Ritz si faimosul chef Auguste Escoffier si-au unit fortele la Savoy pentru a uimi lumea intreaga cu luxul modern al bine-cunoscutului hotel londonez


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse