*provin din agricultura ecologica certificata Semintele de fasole mung au o aroma dulce de nuca.
Ingrediente: Seminte de fasole mung * (Vigna radiata).
Temperatura ideala de germinare este de 18-22 ° C.
Apa de doua ori pe zi si se recolteaza dupa 3-5 zile.
Se inmoaie timp de 12 ore.
Folositi 2 linguri de Seminte pentru fiecare pahar/recipient.
Este posibila formarea radacinilor fibroase.
Nota de pregatire Clatiti bine cu apa limpede inainte de semanat si consumat.
Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta - si recoltate proaspat si „regional” din pervazul local! Utilizare In spatele germenilor de soia cunoscuti din bucatele asiatice se gasesc adesea Seminte de boabe incoltite, ideale pentru mancarurile wok, salate si in ambalaje. *provin din agricultura ecologica certificata Semintele de fasole mung au o aroma dulce de nuca