Produs fara gluten (garantat producator) O delicatesă din bucătăria italiană pentru paste și orez, supe și sosuri, pentru preparate din pește, carne și legume.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
Se folosesc doar cele mai bune ingrediente, fara potentiatori de aroma, fara arome artificiale.
Ingredienterosii taiate * (91,5%), ulei de masline extra virgin *, ceapa * (1,5%), morcovi * (1,3%), sare de mare, telina * (1%)*Organic Conditii de pastrare: pastrati la frigider dupa deschidere.
Valori nutritionale 100 g Energie 214kj - 51kcal Grasimi 3 g din care acizi grasi saturati 0,4 g Carbohidrati 5,9 g din care zaharuri 4,2 g Fibre 1,7 g Proteine 1 g Sare 0,8 g Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Grija si pasiunea din spatele fabricarii conferă retetei o aroma unica, asa cum ati face acasa.
Roșiile proaspete folosite la prepararea sosului napoletan provin din lant certificat (UNI ENI ISO 22005).
Produs fara gluten (garantat producator) O delicatesă din bucătăria italiană pentru paste și orez, supe și sosuri, pentru preparate din pește, carne și legume