Ulei de floarea soarelui presat la rece cu piper, ardei iute si cimbru 250ml Luna Solai Uleiurile de floarea soarelui presate la rece sunt bogate in substante nutritive, au un gust placut, culoare, vascozitate si o aroma aparte.
Continut; sticla 250ml.
Dupa deschidere se recomanda a se pastra la temperaturi sub 15 grade C si a se consuma intr-un interval de 60 de zile.
Conditii de pastrare: Temperatura optima de pastrare: 15-20 grade C, ferit de actiunea directa a razelor solare.
Uleiul presat la rece este superior uleiurilor rafinate chimic prin gust, consistenta, vascozitate, lipsa oricaror resturi de substante chimice, fiind natural 100%.
Utilizare: Se foloseste in stare cruda la salate, sosuri, paste, supe si alte mancaruri nepreparate termic deoarece acestea, prin incalzire isi pot pierde o parte din vitamin.
Beneficii: Ele au un continut mare de lecitina, ce ajuta la tonifierea sistemului nervos, contine vitaminele A, E si D, acizi grasi polinesaturati, activi in scaderea colesterolului, precum si substante cu efecte antiinfectioase, regenerative si stimulatoare ale activitatii hormonale.
Inspirate de bucataria traditionala romaneasca, uleiurile cu cimbru, cu busuioc sau cu piper, ardei iute si cimbru dau un plus de savoare preparatelor culinare.
Ulei de floarea soarelui presat la rece cu piper, ardei iute si cimbru 250ml Luna Solai Uleiurile de floarea soarelui presate la rece sunt bogate in substante nutritive, au un gust placut, culoare, vascozitate si o aroma aparte