Cei mai mulţi dintre noi cred că sunt foarte puţine măsuri de prevenţie sau chiar că nu este nimic de făcut pentru a evita boala Alzheimer.
Amânaţi cu zece ani „întâlnirea“ cu boala Alzheimer şi veţi avea toate şansele să trăiţi până la o vârstă înaintată, fără să fi avut de suferit de pe urma ei.
Cartea lui Jean Carper vă va schimba atitudinea faţă de această boală şi vă va oferi nişte răspunsuri surprinzătoare în privinţa sănătăţii creierului, ajutându‑vă să nu vă confruntaţi cu această boală necruţătoare..
Dacă reuşiţi să amânaţi fie şi cu cinci ani declanşarea bolii, reduceţi deja la jumătate posibilitatea instalării ei.
Ea a descoperit astfel 100 de modalităţi extrem de simple, testate ştiinţific, prin care putem reduce la minimum posibilitatea de a cădea victime bolii Alzheimer, declinului memoriei şi altor forme de demenţă.Ştiaţi că vitamina B12 are un rol important în a împiedica deteriorarea creierului? Că sucul de mere are aceleaşi efecte favorabile ca unul dintre medicamentele folosite în boala Alzheimer? Că navigarea pe Internet întăreşte celulele creierului şi le împiedică să îmbătrânească? Sau că infecţiile banale şi o substanţă folosită pe scară largă pentru anestezia generală pot declanşa boala Alzheimer? Ori că meditaţia favorizează dezvoltarea de noi neuroni? Şi că exerciţiile fizice au rol benefic pentru creierul nostru?Este de ajuns să luaţi fie şi numai câteva măsuri preventive, pentru a evita cât mai mult posibil instalarea bolii Alzheimer şi a vă schimba astfel în bine viitorul.
De fapt, cercetători renumiţi din acest domeniu ştiu în prezent că cea mai bună soluţie pe care o avem la îndemână sau, poate, chiar singura noastră speranţă în lupta împotriva bolii Alzheimer este aceea de a preveni instalarea ei.
După ce renumita autoare de bestselleruri Jean Carper a descoperit că este purtătoarea genei care o face susceptibilă de a dezvolta boala Alzheimer, s-a hotărât să găsească toate dovezile ştiinţifice recente în sprijinul evitării acestei boli, care face ravagii în întreaga lume.
Oamenii de ştiinţă ne demonstrează însă că lucrurile nu mai stau aşa.
Cei mai mulţi dintre noi cred că sunt foarte puţine măsuri de prevenţie sau chiar că nu este nimic de făcut pentru a evita boala Alzheimer